facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljusgiganten.se

Ljusgiganten erbjuder marknadsledande fordonsbelysning till lastbil och fordon.

"Ljusgiganten är ett svenskägt företag med fokus på både fordonsbelysning och industri. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och lägger stor vikt på engagemang och service då en nöjd kund är en återkommande kund. Direktimport från världsledande fabriker utan mellanhänder kombinerat med låga utgifter resulterar i en prispress som få av våra konkurrenter kan matcha."
Address: Regnbågsgatan 8B, 41755, Gothenburg, Västergötland
Phone: 031-3875300
es.netnagigsujl@ofni
City: Gothenburg
Zip Code: 41755


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00
Saturday: 08:00-17:00
Sunday: 08:00-17:00


related searches: Extraljus, LED ramp, Seeker Quantum, Valostore, W9 Phoenix
Reviews
Köpt supervision nexus 60 watt 7 tum Supernöjd med ljuset o allt Men bilderna visar en sak på hemsidan. Sedan får en andra saker va rätt ändå. Men känns lite som man blir lurad när det inte är det man ser på bilderna. Ger högt betyg för lamporna. Men lågt för information som deras bilder ger på hemsidan. Men kommar absolut köpa extraljus där igen.
Bra produkter och service men extremt höga returavgifter så man bör vara säker på att inte skicka tillbaka produkter.
Grymt snabba leveranser och snabba, tydliga svar av kundtjänst vid frågor. Har inte monterat lamporna än men bara leveransen och kundtjänsten är värd 5 stjärnor!
Beställde en ledramp från ljusgiganten en söndag. Fick Mail att den inte var packad förens onsdag. Fick min ledramp på en tisdag, alltså över en veckas väntetid på en ca 15 mil tur. Fick Mail att det var pga strul hos DHL, vilket kunde resultera i 1-2 dagars försening. Men detta tog längre än så. Extraljushållaren jag fick med passade dessutom inte till 100%. Skruvarna jag fick med till rampen var för stora för gängorna. Ingen nöjd kund. Fick dessutom inte någon som helst kompensation. En 2a i betyg för en helt okej kundtjänst.
Beställde 2 st Genesis 600 curved och de kom fortare än kvickt. Ska jag nu klaga på nånting så var de väl alla "tillbehören". De va inte mycket som stämde utan jag fick fixa till det själv. Men vilket ljus!!!! Helnöjd Numera åker jag i fullt dagsljus......dygnet runt
Beställde först fel ledramp paket men efter snabbt agerande av supertrevliga Johanna så lyckades hon stoppa beställningen innan den blev skickad Nu beställt det rätta ledramp paketet
Trevligt bemötande av kundtjänst när jag var lite villrådig i val av produkt, tekniskt kunnande och leveransen av min ljusramp gick snabbt. Supernöjd!
Beställde Supervision Fusion 600 och är extremt nöjd med produkten och den snabba leveransen. Hade frågor inför köpet och fick snabbt svar och trevligt bemötande via kundtjänsten.
Har beställt 3 olika ljusuppsättningar från detta företag! Extremt nöjd över den snabba leveransen och den snabba support jag fick via kundtjänst! Kommer fortsätta handla här när nästa lysen skall köpas in. Extremt bra ljus till bra priser!!
Mycket hjälpsam personal, snabba svar och supersnabb leverans. Köpte supervision imperia 180, mycket bred o bra ljusbild. Monterade rampen på Saab 9-5 -2007
Comment on this business

to add Ljusgiganten.se map to your website;