facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljusnebadet

"Mitt i Ljusne ligger ett nöje för hela familjen. Här finns bassänger för både stora och små, två spännande vattenrutschbanor, som ger dig en garanterat häftig åktur, klättervägg, bangolf och café med dryck, glass och tilltugg."
Address: Turbinvägen 2, 820 20 Ljusne
City: Ljusne
Zip Code: 820 20


Similar places near
På Ljusne På Ljusne 177 meter
Ljusne Hälsocentral Ljusne Hälsocentral 234 meter Missnöjd gång på gång. Bra och trevlig personal och blivit väl mött. Dock Personal me...
Alkab Fönster Alkab Fönster 237 meter Fönster, Dörrar, Garageportar samt tillbehör
Pure Mind Pure Mind 1 km
Ekengrens kusttjänst AB Ekengrens kusttjänst AB 6 km Vi Garanterar service, kvalite, kunnande. Pålitligt och snabbt utförda jobb. Anders...
Ateljé Speltuppen Ateljé Speltuppen 12 km Braa å trevligt folk
Reviews
Utmärkt bad för både vuxna och barn.
Själva badet är det inget fel på, även om vattenrutschkanorna var avstängda. Personalen var mycket trevlig men omklädningsrummen och toaletterna är under all kritik! Ostädat överallt, inget toalettpapper på någon toalett, endast kallvatten i duscharna och lamporna fungerade inte. Om vi kommer tillbaka kommer jag att kolla hur det ser ut innan jag betalar inträde. Hoppas att det blir en rejäl upprustning inför nästa sommar.
Står att det ska vara öppet till 17/8.Åkte till badet idag 14/8 och upptäckte att det var stängt och städning pågick.Dålig information och när man köpt säsongskort tycker man det ska vara öppet enligt informationen. VÄLDIGT MISSNÖJD MOTIONSSIMMARE. Får se om man återkommer.Synd på ett bra utomhusbad.
Det är oftast bra men det fanns ingen information någonstans att det skulle vara stängt på grund av en konsert i parken bredvid så jag och min kompis åkte buss 20min helt i onödan.
Dyrt, rutcshbanan avstängd, kallt, omklädningsrummen är som hämtade ur nån skräckfilm typ SAW. Lägg pengarna på något annat.
Humana priser på entré och fiket
Bra bad för alla åldrar. Kul med vattenrutschkanor. Stort minus på omklädningsrummen som skulle behövas omgående.
Bra. Trevlig personal. Jätte roligt där oxå. Å billigt. Å trevligt. Å God mat. Å det fins 3 bassänger å 2 ruselkanor.
Slitet och smutsigt. Inget jag skulle fara dit enkom för.
Ett trevligt bad med flera olika bassänger och 2 vatten rutschkanor trevlig personal.
Comment on this business

to add Ljusnebadet map to your website;