facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ljusproffsen

About

Vi erbjuder kompletta belysningslösningar för ljussättning med allt ifrån försäljning av ljuskällor och armaturer till tillverkning och import av armaturer

Story

Ljusproffsen är ett familjeföretag beläget i Trollhättan, cirka åtta mil norr om Göteborg. Företaget grundades 1999 och idén var att förse lokala butiker i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med kvalitétsprodukter till bra priser.

Vad har hänt sedan dess?
Sedan 1999 har det hänt väldigt mycket väldigt fort. Ljusproffsen har gått från att arbeta lokalt till att ha hela Sverige och delar av Norge, Danmark och Finland som arbetsområde. Vi arbetar med många stora butikskedjor i många olika led. Vi arbetar med Ljusservice, Ljusplanering samt designar och tar fram egna produkter som vi säljer till både butiker och på grossister. Ljusproffsen har ett exklusivitetsavtal med RiO Light i Hong Kong som innebär att vi har försäljningsrätten på dessa produkter i hela Norden.

Lite historia.
Vi ser ljust på framtiden. Fler och fler upptäcker vår ljusservice, våra kunskaper om Ljusplanering och försäljningen av våra RiO-produkter går riktigt bra. I tätt samarbete med designers på RiO kan vi snabbt ta fram dom produkter som marknaden vill ha med en kvalitét som håller vad vi lovar och till riktigt konkurrenskraftiga priser. Vi använder oss i stort sett uteslutande av LED-teknik från Bridgelux och drivdon från Helvar och TCI. Vi tror på att satsa på kvalitét i kombination med att göra allt vi kan för att fortsätta upplevas som det ”lilla” företaget med den personliga servicen.

Hos oss är alla kunder lika viktiga, stora som små, och vi är glada över att många kunder varit med oss länge och att det fortfarande är lika nöjda (om inte mer) med de produkter och tjänster som vi erbjuder.

Kontakta oss för mer information om vad vi med våra tjänster och produkter kan göra just för Er.



"Light for You, only!Från idé till verklighet - vi förverkligar din idé.Tillsammans skapar vi den perfekta belysningslösningen just för Er.Ljusproffsen 2020 levererar hållbar och klimatsmart belysning från lokalt till globalt."
Address: Batterivägen 12, 46138 Trollhättan (commune)
Phone: +46520401000
City: Trollhättan
Zip Code: 46138



related searches: Crazyride
Similar places near
Binar Quick-Lift Systems AB Binar Quick-Lift Systems AB 395 meter Mycket bra produkter och väldigt kunnig och trevlig personal.
IQR - Solutions For Industrial Recycling IQR - Solutions For Industrial Recycling 1 km Fräsch och fräck miljö med mycket god mat!
Lack-Ollé AB Lack-Ollé AB 2 km Det var länge sedan jag besökte Lack Ollé AB i Trollhättan. Det ser nästan likadant u...
Trollhättans Metallsprutning AB Trollhättans Metallsprutning AB 3 km Gör bra jobb och hanterar det du lämnat till dom snabbt och effektivt med ett bra res...
Ljuspunkten Ljuspunkten 3 km Försöker vara lite av allt. Lampor/mattor/inredningsdetaljer. Tycker de borde dates f...
Reviews
Alltid proffsigt bemötande hos ljusproffsen!
Extremt duktiga att hjälpa en att navigera i LED-träsket.
Comment on this business

to add Ljusproffsen map to your website;