facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LKAB Gymmet Kiruna

"Gymmet är en plats för alla. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, bodybuilder eller någonstans mitt emellan. Gymmet riktar sig till alla som vill träna på ett bra gym med bra utrustning.Välkommen till familjen."
Address: Kiruna
City: Kiruna



related searches: Lkab gymmet kiruna kiruna reviews, Lkab gymmet kiruna kiruna price, Lkab gymmet kiruna kiruna photos, Kiruna mine sightseeing, LKAB gruva, Besöka gruvan Kiruna, Kiruna space station, Space museum Kiruna
Similar places near
Studio Teres Sikku Studio Teres Sikku 1 km Med heltidsjobb och 2 små barn så hinner jag inte längre med fotograferandet. Kan var...
gymmet.nu gymmet.nu 1 km Bästa Gymmet jag varit med om. Rent, luftigt och trivsamt. Omklädningsrummet är mycke...
Träningscentret EnerQi Träningscentret EnerQi 1 km Det här är inget ställe jag rekommenderar att ha göra med. Jag hade ringt till det hä...
Gymmet, Gym & Fitness Kiruna Gymmet, Gym & Fitness Kiruna 1 km Vad ska man säga... Förmodligen bästa maskinparken i Stockholm? Arsenal, Hammer, Hois...
Sporthallen Kiruna Sporthallen Kiruna 2 km Superfin skjutbana ! Trevlig personal !
Reviews
Bästa Gymmet jag varit med om. Rent, luftigt och trivsamt. Omklädningsrummet är mycket väl tilltaget och alltid rent. Personalen är också mycket trevlig. Bastun har varit helt enastående sen den renoverades för drygt ett halvår sedan men idag gick det inte att få ordentlig värme från aggregatet hur mycket vatten jag än kastade. Bortsett från bastuaggregatet, ni är helt enkelt bäst!
Fantastiskt fint gym för den som lyfter tungt. Dock krånglig app när gymmet är obemanmat
Bland dem bättre gymmet jag vart på. Trevlig personal och för en gångs skull en bastu som inte är fesljummen. Förmodligen det enda gymmet jag vart på där vikterna faktiskt hänger organiserat på sin plats. Sen vet jag inte om det är kirunaborna som är skötsamma eller personalen som gör sitt.
Jag har styrketränat i 23 år och måste säga att det här är det mest välutrustade gymmet jag varit i. Det finns egentligen allt man kan tänka sig i träningsväg, inkl viss strongman-utrustning. Otroligt kul att det finns en så extremt bra anläggning här i norr. Det är bara separata duschrum som jag hade önskat, men det finns inga gym som har det så det går inte att räkna som ett minus. Väldigt fräscha omklädningsrum inkl bastu.
För styrketräning är det ett av de bästa gymmen jag har varit på! De har gott om fria vikter och även strongman utrustning. Maskiner finns av en mängd varianter, samt en konditionsvåning men jag skulle inte välja att köra huvudsakligen kondition här när det finns så mycket annat! och stretching hörna.
Väl utrustat, snyggt, fräscht och bra ordning. Inte särskilt mycket folk när jag var där. Perfekt!
Bra gym med mycket maskiner så man slipper vänta
Bra gym med rikligt utrustning. Bra tider och centralt med parkering runt hörnet. Omklädningsrummen städas bara på måndagskvällar.
Riktigt bra gym, perfekt som besöksgym när man är på resa.
Stor och fin lokal, fräscht, mycket bra utrustning och trevlig personal.
Comment on this business

to add LKAB Gymmet Kiruna map to your website;