facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älmhults Zoologiska

"Vi är en komplett djuraffär vid IKEAs handelsområde i Älmhult. Här hittar du tillbehör till hund, katt, smådjur, fågel och akvariefisk samt levande djur som kanin, marsvin, hamster, fågel och avkariefisk. Vi har även en trimsalong där vi erbjuder bad, trim, klipp och kloklippning. Nytt för i år 2020 är att vi utökar vår service med hemkörning. Välkommen!"
Address: Göingegatan 4 C , Älmhult 343 34, N, SE
Phone: +46 476 147 80
City: Älmhult
Zip Code: 343 34



related searches: Älmhults zoologiska map
Reviews
Fick superbra service och hittade rätt produkt!
Engagerad och hjälpsam och kunnig personal.
Superbra djuraffär. Personalen är supertrevlig och hjälper alltid till om man behöver hjälp. Utöver att personalen är underbar har alltid produkterna en väldigt hög kvalite! Aldrig blivit besviken! Min favoritbutik att handla till min vove!
Dom har absolut bra sortiment, men det har väl alla Djurens värld butiker ? Jag hade bokat tid för min hund 2 veckor innan min tid. När jag äntligen kommer till Djurens värld för klippning så har dom glömt att boka våran tid och dom gav inte ens oss något för det! Min sambo ringde chefen och då säger chefen att vi hotar henne när vi bara ställde frågan hur tiden inte kunde blivit bokad ? Nej, kommer aldrig boka tid hos dom igen!!
Bra veterinär på besök torsdagar 5-stjärnor till honom. Tyvärr är de dåliga på att svara i telefon vilket gör att det blir svårt att boka när man inte har möjlighet att "köra förbi" Bra sortiment, priser lite i överkant men man får tänka på att det är en butik som ska överleva oxå, så något måste de tjäna på!
Finns allt till bra priser och Bo får gå med in.
Denna affär var tidigare mycket fin och välsorterad. Det har blivit sämre med åren som gått, tyvärr. För den som har gnagare, så finns det inte så mycket att välja på.
Har det mesta för alla som älskar djur, förutom en akvariedel som är lite för liten enligt min åsikt !
Det var mycket trevligt och de anställda var väldigt hjälpsamma & bra. God info m.m. Dit går jag gärna fler gånger.
Snabb hjälp, trevlig personal. Köpte 2 små kaninungar.
Comment on this business

to add Älmhults Zoologiska map to your website;