facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lock, Hop & Barrel. Microbrewery and Restaurant

Lock, Hop & Barrel. Microbrewery and Restaurant
Address: Bergsvägen 7, 61434 Söderköping
Phone: 0702611534
City: Söderköping
Zip Code: 61434


Similar places near
Lock Hop & Barrel AB Lock Hop & Barrel AB 9 meter Mysigt ställe vid kanalen. Trevlig personal och en underbar cheesecake som ni inte få...
Reviews
Om man har en humlekotte som logga, har Collective Arts i fasta sortimentet och välkomnar hundar så kan det väl inte bli annat än succé? Åt grymt goda burgare, snabb och trevlig service.
Det var de godaste hamburgare jag och mannen ätit i våra liv. Total munorgasm. Även vår matkräsna 8 åring älskade sin rätt. Tusen tack för en fantastisk matupplevelse och den goda servicen! Värt varenda krona och mer därtill.
Hög kvalitet på råvaror och tillagning trots s.k. barkaraktär på menyn. Easy Pilsner är deras hembryggda åretrunt-öl. Bara den är värd en rejäl omväg. Varmt välkomnande personal med hög kompetens. Rekommenderas definitivtMat: 5/5
Otroligt god mat, vi pt där flera gånger medan vi låg förtöjda. All mat vi åt var väldigt bra!
Smaskiga hamburgare! Mycket goda bröd, välkryddat kött, lagom storlek för oss som inte vill äta ihjäl oss! Trevlig personal och mysiga lokaler. Den varma ostsåsen smakade dock mest jalapeños och ingen ost, men stället får ändå toppbetyg!
Söndag kväll. En spontan promenad på "byn" längs Göta kanal efter sen ankomst med bobilen. Stället är välkomnande och personalen/ägaren får en att känna sig välkommen. Stället har en avslappnad stil. Inne i restaurangen brygger de sitt egna öl och pilsnern är ett måste att testa. Vi åt inget förutom tilltugg men känslan var att de är mån av lokal producerad mat och varierande meny efter säsongerna. Jag hoppas tillfället ges att testa maten med framöver. Jag rekommenderar stället utifrån deras bemötande. Uppdaterat. Maten är riktigt god. Amerikans influerat med lokala råvaror och bra hanterat av kocken. Värt flera besök i mina ögon.
Riktigt bra burgare brewmaster burger 450g och Pommern var toppen
God mat, bra portioner och trevlig personal till rimligt pris. Mysig plats vid Göta Kanal, skön musik och härlig stämning. Bästa stället vid kanalen för en middag.
Jag beställde en the O.G och blev inte besviken med resultatet väldigt god och trevlig personal och bra miljö runt om kring colan smakade dock inte riktigt som cola men oavsett så var mitt besök väldigt bra
Fick vänta på maten nästan en timma, ingen ansträngning att ursäkta för att vi fick vänta. Större sällskap på 8-10 Personer prioriterades i turordningen enligt servitrisen. Vi satt så vi såg rakt in i köket, en av killarna som lade upp maten åt med handen ur bunken med pommes sedan lade han upp pommes på tallrikar med samma hand.. när maten väl kom in så så var det fel enligt beställningen.. Maten smakade helt ok, men det finns MYCKET att förbättra!
Comment on this business

to add Lock, Hop & Barrel. Microbrewery and Restaurant map to your website;