facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lockcenter

Address: Brogatan 13 , Halmstad 302 43, M, SE
Phone: +46 35 12 55 13
City: Halmstad
Zip Code: 302 43



related searches: Nudh Hair halmstad, Frisör Halmstad
Reviews
Så himla bra och proffsiga! Gjorde ett hål I näsan samt två helixöronhängen som blev så himla snygga! Kändes tryggt och blev omhändertagen innan under och efter håltagningen! Rekommenderas starkt!
Trevligt, professionellt och jag är alltid nöjd med resultatet när jag går därifrån. Bäste salong i stan
Var här med min 3-åring och fick ett mycket proffsigt, varsamt och pedagogiskt bemötande av Reza. Han var väldigt försiktig och redde ut tovor med varsam hand, berättade vad han skulle göra för min dotter, och behandlade hennes hår med samma proffsighet som hos en vuxen. Hon fick lila slingor i hela håret som var välsigt omsorgsfullt gjorda.
Han som tog hål i mitt brosk har sprängt de så de går inte att läka kommer aldrig hit igen, ta inte hål i öronen här!! Min kompis tog näspercing stav han som va ”mästare” tog om på henne 3 gånger för percingen va för stor för den lilla nålen. Helt sjukt dåligt åk aldrig hit!!
Har gått till lockcenter under en jättelång tid alltid nöjd och glad, sista besök har träffat Michelle som är väldigt trevligt och proffsig Stället rekommenderas stark
Så nöjd med både ny hårfärg och klippning utförd av Reza, kommer definitivt återkomma till honom.
Frisörerna är väldigt proffsiga och har ett vänligt bemötande, är så nöjd varje gång jag lämnar Lockcenter
Jätte missnöjd, kommer aldrig klippa mig där igen. Michelle viftade med sina intyg om att hon är mästare men klippa hår kan hon inte. Det blev alldeles för kort och ojämnt. Fick rådet av en vän att inte gå dit då hon själv blev missnöjd. Ångrar att jag inte lyssnade på henne.
Jättemissnöjd! dyrt och mitt hår är helt ojämnt klippt. Det värsta är däremot att min lugg blev helt olika på de olika sidorna. Kommer aldrig att klippa mig här igen och skulle ej rekommendera:
Sååååå nöjd inför min resa till Turkiet Tjänst: Hårstyling
Comment on this business

to add Lockcenter map to your website;