facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Locksen Visuals

Locksen Visuals

About

Locksen Visuals started as a two-man band by Niclas & Vesa in Gothenburg, Sweden. Today we are a well-developed production company consisting of a team that works together on a daily basis to provide all kinds of content and media for our clients.

Story

Vi är två filmare från Göteborg som älskar rörlig bild och allt kring detta. Våra namn är Niclas Locksén och Vesa Zade. Vi lever ihop och driver företaget tillsammans. Målet med varje projekt är att överträffa kundens förväntan. Varje film skall vara den bästa hittills, detta kan ses som ett omöjligt mål, men det är vad som driver oss framåt.

Vi har en modern och färgstark stil. Efter 12 år som hobbyfotograf kände Niclas att det var dags att starta eget som frilansfilmare och här är vi nu, filmat akter så som Will Sparks, Tjuvjakt, Hoffmaestro med flera. I maj 2017 öppnade vi även portarna för våra bröllopsfilmer som är mycket uppskattade.

Till oss går du när du vill ha en personlig, professionell och skräddarsydd film efter just dina visioner. Vi bokar in ett personligt möte för att gå igenom era tankar och idéer, När vi sammanställt allt tar vi era visioner och realiserar dessa till en av de snyggaste och mest designfulla filmerna på marknaden för att sticka ut i dagens media hav.

Address: Göteborg
Phone: +46 70 869 11 27
City: Gothenburg



related searches: bröllopsfoto göteborg, bröllopsfilmer
Similar places near
STUDIO E.S STUDIO E.S 14 km Vi filmar olika typer av evenemang, bland annat bröllop födelsedagar, förlovningar m....
Dance Vida Events Dance Vida Events 16 km Jättetrevliga och härliga dans lärare!! :
Tripod Tribe Tripod Tribe 19 km We are a small collective of filmmakers and photographers from around the world. Wh...
Bröllopsvideograf Bröllopsvideograf 20 km Jag har fått medverka i ett av Pelles verk och kan verkligen rekommendera Pelle till ...
Christina Karliczek Cinematographer Christina Karliczek Cinematographer 20 km Specialist underwater filming Cinematographer/Camera Operator. Follow here some beh...
Studio Stora Holm Studio Stora Holm 21 km Trevligt utflyktsmål med helt godkänd kafeteria. Småbutiker med div varor
Klaff production Klaff production 22 km Klaff production är ett företag som erbjuder mediatjänster. Allt från inspelning till...
Reviews
Vesa & Niclas är helt fantastiska och kommer förverkliga era önskemål till max!! Vi har både magiska bilder och en outstanding film som kommer låta oss minnas tillbaka till vår stora dag. Vill ni inte bli besvikna så är det Visa & Niclas ni ska anlita.
Comment on this business

to add Locksen Visuals map to your website;