facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Locomotive GT

Locomotive GT

About

Med flera succéer har Locomotive GT befäst en plats bland uppskattade coverband, både av arrangörer och förstås publik. Två arrangörs-ikoner, Håkan Waxegård och Lucas Söderberg, ger Locomotive GT högsta betyg musikaliskt och samarbetsmässigt.

Story

Med flera succéer har Locomotive GT befäst en plats bland uppskattade Svenska coverband, både av arrangörer och förstås publik. Nedan omnämnanden om Locomotive GT från två av Sveriges absolut tyngsta arrangörs-ikoner:

HÅKAN WAXEGÅRD:
”- Locomotive GT levererar en mångsidig och fartfylld show med ett oerhört drag och tryck. Professionella musiker med glimten i ögat. Deras kontakt med publiken är unik. Locomotive GT är ett säkert kort på vilket event som helst.”

LUCAS SÖDERBERG:
” - När man bokar Locomotive GT är man garanterad en fantastisk musik- och festkväll. Dessutom är dom ett härligt och smidigt gäng att arbeta ihop med.”

----------------------------------------------
KORT OM HUR VI ARBETAR:

VID STÖRRE EVENT

Locomotive GT kan använda arrangörens ljud och ljus och om detta inte finns kan Locomotive GT ombesörja bokning av all teknik men då tillkommer det på gaget.

Teknikgängen vi arbetar med använder modern digital teknik. Locomotive GT är i vanliga fall 4-5 personer på scen samt minst 2 tekniker som roddar ljud och effekter.

När du bokar Locomotive GT kan vi, om så önskas, ombesörja allt som har med showen att göra så du kan koncentrera dig på övriga delar av ditt arrangemang.

VID MINDRE EVENT

När du bokar Locomotive GT för lite mindre event har vi även utrustning prissatt och anpassad för detta. Inga event är för små för en bra show.

OM SHOWEN

Showen Locomotive GT erbjuder baseras på material från andra artister (covers) men är alltid arrangerade och framförda med Locomotive GT:s egna unika särprägel.

Locomotive GT ger allt på sina spelningar, både när det gäller personligt engagemang och leverans. Detta har gett Locomotive GT en trogen, ständigt växande publik. Helt enkelt en bra mix av rockmusik och underhållning.

ARTISTER VI LIRAT MED:

Mikael Rickfors
Snowstorm
Micke "Syd" från Gyllene Tider
Time-Machine
Nck Borgen
Martin Almgren
The Northern Cowboys
Tommy Ekman från Style
Dressed for KISS

Address: 33330 Smålandsstenar
City: Smålandsstenar
Zip Code: 33330


Comment on this business

to add Locomotive GT map to your website;