facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lödde Kanotklubb

Lödde Kanotklubb

About

Lödde Kanotklubbs sida här kommer vi lägga upp information om vad som händer på klubben. Vi kommer också dela med oss av bilder på träningar & tävlingar.

Story

Lödde kanotklubb bildades 1969. Sedan dess har föreningen haft stora framgångar både nationellt och internationellt. Peter Pennsäter kom som bäst 8:a på VM, K1 1000 m i början av 80-talet. Susanne Rosenqvist tog OS brons i K4 500 m både i Barcelona 1992 och Atlanta 1996. Henrik Andersson tog två VM medaljer 1997. Lödde Kanotklubb blev bästa klubb på SM 1989 och 1996. Sedan 1997 har vi inte haft någon väletablerad seniorlandslagskanotist, men däremot många framgångrika representanter i ungdoms och juniorlandslagen.

Men, klubben erbjuder inte bara träning för elitkanotister. Vi är snarare en blandning mellan unga och gamla, motionspaddlare och elitsatsare, nybörjare och veteraner som tillsammans gör det vi tycker om - Paddla kanot! Detta skapar en härlig gemenskap mellan våra kanotister. Både gammal som ung kan vara med och träna tillsammans. Att vi älskar att paddla kanot är det som förenar oss.

Klubben inriktar sig främst på racing och maraton. På vinterhalvåret spelar vi också kanotpolo inomhus, arrangerar löpträning, styrkegymnastik med bollspel i Nyvångshallen m.m. Genom Lödde Kanotklubb får man möjlighet till allsidig träning alla årstider, plus möjligheter att komma ut i naturen året runt. Dessutom har vi två paddelmaskiner DANSPRINT som våra medlemmar har fri tillgång till året runt.

Som barn och ungdom finns möjlighet att hyra kanot om man inte vill köpa en egen. Paddel och flytväst finns att låna för våra barn och ungdomar.

Vårt klubbhus ligger centralt i Löddeköpinge vid Lödde Å, varifrån vi kan paddla ut till Öresund eller upp till Hög.

Address: Backavägen, 24631 Löddeköpinge
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24631


Opening Hours

Monday: 18:00 - 20:00
Tuesday: 18:00 - 20:00
Wednesday: 18:00 - 20:00
Thursday: 18:00 - 20:00


related searches: Svenska Kanotförbundet
Similar places near
Skånes Flygsportförbund Skånes Flygsportförbund 771 meter Skånes Flygsportförbund är en parplyorganisation som tar tillvara våra skånska flygsp...
United Padel Club United Padel Club 2 km Rent och fräscht, gillar att det finns tillräckligt med p-platser och kostnadsfritt....
Anderssonmotorsport Anderssonmotorsport 3 km Motorsport events, förarcoach och skräddarsydda sponsorpaket.
Reviews
Mycke vatten på plan. drenera
Otroligt dålig service och ledarskap
Mycket bra plats att paddla på
Comment on this business

to add Lödde Kanotklubb map to your website;