facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lödde Padel Club

Lödde Padel Club

About

Swish: 123 625 077 3

Story

Padel, klättring, bordtennis och boule har kommit till Löddeköpinge för att stanna!

Inom våra 2750 kvadratmeter erbjuder vi fyra padelbanor, fyra bordtennisbord, fem boulebanor, äventyrsklättring och så småningom även ett gym.
Vi har nio meter i takhöjd vilket skapar bästa möjliga förutsättningar för spel och övriga aktiviteter.
I vår servering eller lounge sitter ni skönt och kan äta både gott och nyttigt. Utöver det som nämnts tidigare finns även goda konferensmöjligheter samt omklädningsrum med bastu.

Har ni några frågor kontakta oss på 046-260 10 60 / 0761-46 80 53.

Vi ses i hallen!

Address: Marknadsvägen 8D, 24642 Löddeköpinge
Phone: +46 76-146 80 53
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24642


Similar places near
Handelsplats Center Syd Handelsplats Center Syd 399 meter Område med många olika butiker. "Allt du behöver".
Musubi Dojo Kampsportsförening Musubi Dojo Kampsportsförening 537 meter Bra utbud av kampsport, trevliga tränare och elever. Bra lokal. Covidsäker träning....
Scouterna Lödde Scouterna Lödde 1 km Trevlig och familjär scoutkår som välkomnar alla och låter alla växa till sin fulla p...
SK Lödde SK Lödde 2 km Avslappnad attityd, duktiga tränare och trevligt sällskap
Bevara Lödde Folkets Park Bevara Lödde Folkets Park 2 km Skulle inte säga folkets park är bara en gräs plätt med en danskola. Finns inte rikti...
VikingaTider VikingaTider 2 km Intressant, lättsamt, trevligt bemötande!
Barsebäck Golf and Country Club Barsebäck Golf and Country Club 4 km Vilken anläggning. Helt enkelt världsklass
Barsebäck GK Barsebäck GK 4 km Vilken anläggning. Helt enkelt världsklass
Barsebäck Gk Barsebäck Gk 4 km Vilken anläggning. Helt enkelt världsklass
Barsebäck Golf Barsebäck Golf 4 km Vilken anläggning. Helt enkelt världsklass
Skönadals fritidsgård Skönadals fritidsgård 4 km Välkommen till Skönadals fritidsgårds officiella Facebooksida. Här berättar vi vad so...
Reviews
Bowling och burgare blir aldrig fel. Trevlig hall med bra banor och burgaren var jättegod. Trevliga och serviceminded killar som hade hand om det. Vi åt vid didan av padelbanan som också såg bra ut. En trevlig lördag eftermiddag.
Vi hade kalas för vår dotter där. Väldigt uppskattat och trevlig personal. Ett par saker som jag vill påpeka dock. Vi fick inte ha med egen fika vilket man får på många andra ställen. Men det enda som erbjöds var en torr kladdkaka efteråt. Jag kan förstå att ni inte vill att folk tar med då ni har eget café men då kanske ni kan erbjuda roligare bakverk i samband med kalas som man kan förbeställa. Den andra saken var att barnen inte fick välja egen slush. Det kom upp en bricka med blå slush. Vilket nästa alla blev besvikna över. Slushmaskinen är ju vid klätterområdet. Kanske kalasbarnen kunnat få välja en smak själv och ta med upp? Bara ett förslag. Kalasvärdinnan var väldigt tillmötesgående och trevlig.
Trevlig och fräsch anläggning. Ett stort antal padelbanor. Kul klätteravdelning för alla åldrar. Bowling och Shuffleboard. Enkel meny med god hamburgare. Bra att få lov att ta med starkdryck mellan avdelningarna. Kan nog bli fler besök.
Fantastisk trevlig personal.
Testa klättringen med hela familjen idag. Riktigt trevligt, olika utmaningar som passade alla. Extra eloge till våran guide Ludvig för ett fantastiskt bemötande.
Bara testat klätterväggeb. Dyrt men dottern hillade det. Duktigt folk aom hjälte barnen.
Det sög. De som jobbar där visste inte ens hur man skulle stava "Sol". Efter det upptäckte vi att det inte ens fanns två klot av samma vikt som var okej att röra vid.
En trevlig hall med ovan lösning.
Hej ett kanon ställe, Besök det, Fika mycket bra, Personalen Mycket bra
Trevliga personal och god mat
Comment on this business

to add Lödde Padel Club map to your website;