facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Löddeköpinge plantskola

Löddeköpinge plantskola
Address: landskrona vägen 166, 24622 Löddeköpinge
Phone: 046 705202
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24622


Reviews
Älskar denna plats. Här blir man inspirerad, kunnig personal, prisvärt och har man tur så får man njuta av höns, katter och klassisk musik. Kom hit och känn axlarna sjunka ner.
Wow wow wow så himla fint och bra med fina ovanliga träd - kommer bli så fint i vår trädgård rimliga priser
Fantastiskt bemötande och hjälp” även vid detta andra besök! Trevlig mysig plantskola med stort utbud som är trevligt och inspirerande utplacerat. Ny favorit i området!
Riktigt fina plantor och ett brett utbud.
Så himmelskt vackert! Så meditativt! Så originellt! Så allmänt trevligt... Jag kan fortsätta med hur mycket superlativer som helst. Vi var där med son och svärdotter i torsdags, Kristi himmelsfärd sdag, i strålande solsken. Så befriande med en plats, där man inte är påträngande kommersiell. Kanske just därför köpte vi ändå med oss sådant som inte hade planerat :-. Ett besök här rekommenderas varmt som ett välkommet avbrott i vardagsstressen.
Underbar plantskola med en personal som är väldigt kunniga. Många bra tips när man frågar och alla växter håller hög kvalitet. En inspirerande miljö.
Det var fina växterna. Lite roligt att hitta andra sorter. Som jag inte hittat något andra ställen. Jag tyckte det var bra
Fantastisk plantskola som har så mycket till trädgård och är så fint uppbyggd favorit
Mysigt och inspirerande. Stort utbud till bra priser och kraftiga plantor.
Välskött och inbjudande plantskola med otroligt mycket inspiration!
Comment on this business

to add Löddeköpinge plantskola map to your website;