facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Löddeköpinge Vårdcentral

Address: Bageriv. 15, 246 30 Löddeköpinge
Phone: (046) 275 21 50
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 30



related searches: Enhetschef vårdcentralen Löddeköpinge, Läkare Vårdcentralen Löddeköpinge, Distriktssköterska Löddeköpinge, Provtagning vårdcentralen, Psykolog Löddeköpinge, Arbetsterapeut Löddeköpinge, Boka covid vaccination Skåne, Påfyllnadsdos covid
Reviews
Försökte boka en tid för att kolla upp min spruckna trumhinna , efter att på uppmaning av kvällsmottagning i Lund boka en tid efter två veckor på min Vårdcentral i Löddeköpinge , fick till svar att det endast fanns akuta tider nästa vecka och att de hade ingen ny kalender att boka i för nästa år. Helt otroligt
BVC har jag haft bra erfarenhet av men själva vårdcentralen är jag tyvärr väldigt missnöjd med. Långa väntetider för att få tid hos läkare, svårt med parkering och när man får tid är bemötandet inte bra.
Tusen tack för bästa hjälpen när min dotter hade klämt sitt finger så illa att nageln åkte av! Fint bemötande av duktig personal!
Hur funkar bokningen? Har haft kontakt 2 dagar i rad för att få en läkartid fortfarande inget tid. Svaret man får i telefon är att dom måste kontakta en överordnad och återkommer. Hur svårt kan det va ????
5/5 för paramedicinarna på Vårdcentralen! Så kunniga och trevliga! Tack för er hjälp!
Snabbt och smidigt. Hade bokat tid för vaccin. Den trevliga läkaren/sjuksköterskan kom exakt på utsatt tid, allt gick väldigt smidigt, och väldigt trevligt bemötande. Tror hon hette Åsa.
Alltid fått bra hjälp för egen del, samt dottern. Klagomålen är inte rättvisa mot personalen, de har ett krav på sig från kommun/landsting att Prioritera multisjuka äldre samt barn. Detta i kombination med att lödde med omnejd växt rejält senaste åren, utan att man skjutit till resurser gör att det blir så här! Gnäll inte på folket på golvet, ta en funderare om de som styr har prioriterat rätt istället i nästa val
Väldigt lång väntetid, ca. 2 månader innan man kan få tid att träffa sin läkare. Efter jag fått tiden skrev upp den direkt och la in den i mobil kalendern. Ska man vänta 2 månader gör man inte gärna fel. Väl där på utsatt tid säger de skulle varit där en timme tidigare ganska otrevligt. Jag påpekar att det är rätt tid, dessutom fick jag ingen post eller SMS om "tidbytet". Det var mitt fel var budskapet, men jag kunde få en ny tid om 3 veckor eller så kunde jag skita i det typ.
Väldigt olika bemötande beroende på personal, vissa gånger är det duktiga medarbetare som bryr sig och vill hjälpa, andra gånger är det totalt inkompetenta medarbetare. Vill du ha proffsig vård med kunnig personal hade jag inte valt denna vårdcentralen, men du kan ha tur och träffa en bra läkare.
Försöker få tag på dem för en tid några dagar framåt för hjälp med en inläggning ringt i flera dagar. Det enda svar man får är "Inga fler tider idag". Ville inte ha en tid idag utan bara få tag i dem och boka en tid några dagar. Man kan inte ens få tag i dem och få prata med dem. Allt är inte akut och måste göras samma dag. Inte konstigt man tar sig till akutmottagningen som egentligen ska ta hand om sådana här fall utan det är vårdcentralen skyldighet att ta hand om oss patienter med lättare saker. FÖR JÄKLIGT ATT DETTA BARA FÅR HÄNDA
Comment on this business

to add Löddeköpinge Vårdcentral map to your website;