facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Löderup Strandbads Minigolf

Address: 271 77 Löderup
City: Löderup
Zip Code: 271 77



related searches: löderups strandbad, solglimt löderup, minigolf österlen
Reviews
Mycket bra banor och mycket glass 1 kiosk kula=2 vanliga kulor
Har ej testat minigolfen men glassen är klart värt pengarna! Två kulor är som fyra. Mjukglassen är kanongod! Rekommenderas varmt
God hamburgare med pommes till rimligt pris. Melleruds alkoholfri öl för 20kr med. Fick inga bestick men det gick bra ändå.
Bra och roliga banor som passar både barn och vuxna och är i mycket fint skick. Bra sortiment på glass, godis och även lite sommar leksaker till barnen. Rekommenderar verkligen Löderup strandbads minigolf.
Trevlig minigolfbana i Löderups Strandbad. Kiosk med bra priser och förvånansvärt stort utbud som kaffe, snacks, godis och leksaker till barnen. Toaletter i form av välskötta Baja-Major finns 200 meter från kiosken. Pris sommaren 2017: 25 kr/person Antal banor: 18
Jag och min kära bror Kjell var här och spelade häromdagen. Vi bemöttes av en glad kvinna som var i sina bästa år. Men under spelets gång så bemöttes vi av en herre i sina sämsta år, som inte var speciellt glad eller trevlig. Kjell fick skäll pågrund av ett litet sneskott som for iväg. Så vi avbröt rundan där och då och cyklade sedan iväg med tårar i ögonen.
Rek varmt ! Lagom svårighetsgrad på banorna ! Supertrevlig personal och numera god mat ! We will be back
Supertrevlig personal. God glass och hamburgare och bra priser. Minigolfen rolig och välskött.
Underbar vacker miljö,nära havet.Här kan du äta gott,och med bra avstånd från övriga gäster.Jag tog en god glass vid minigolfen här.Underbar härligt trevlig avkopplande personal.Säger bara åk hit och upplev denna upplevelse själva.
Mycket trevlig o service inriktad personal.
Comment on this business

to add Löderup Strandbads Minigolf map to your website;