facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Löfbergs Rosteri & Kaffebar

Löfbergs Rosteri & Kaffebar
"Hos oss kan du njuta av fantastiskt gott kaffe tillsammans med fika vi bakat på plats. Självklart kan du också ta med som take-away och på hyllorna finns olika sorters färskrostade kaffe, tesorter och fina prylar att köpa med sig hem.Med ett stort fokus på kaffeupplevelsen vill vi alltid inspirera till ny kunskap som ger många goda kaffestunder efter besöket. Dessutom erbjuder vi kaffeprovningar och olika event. Kontakta oss för att veta mer.Vi finns längst ner i Löfbergs kaffeskrapa i Inre hamn. Välkomna till oss!"
Address: Kungsgatan 3 , Stockholm 111 43, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 111 43



related searches: Löfbergs group, Löfbergs karriär, Le Croissant Sweden, Löfbergs Lila AB, Zest Karlstad
Similar places near
Starbucks Starbucks 31 meter
Kung Carls Bakficka Kung Carls Bakficka 36 meter Fantastiskt restaurang med otroligt god mat! Vill man ha 3 rätters är det lite dyrt m...
Italiano Caffè Italiano Caffè 78 meter Välgjorda rätter och lagom utbud av vin. Lite opersonligt som enda minus.
Johan & Nyström Johan & Nyström 79 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 97 meter
Sandy's Sandy's 112 meter
Stockholms Matmarknad Stockholms Matmarknad 112 meter Bäst! Älskar deras middagskassar. Som vanligt bäst. Mycket trevlig personal. Alltid l...
Oktagonen Oktagonen 112 meter
Gateau Gateau 114 meter
Espresso House Espresso House 125 meter
Jamie's Bar Jamie's Bar 145 meter Efter att ha läst rätt krassa recensioner hade jag inga höga förväntningar på Jamie’s...
Sempre Sempre 146 meter Här känner man säg otroligt välkommen. Mysig miljö med personal som håller väldigt hö...
Espresso House Espresso House 146 meter
Bianchi Café & Cycles Bianchi Café & Cycles 148 meter Riktigt bra lunch ställe. Ikväll åt vi middag. Lite för ljust i lokalen för att få nå...
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 150 meter
Konditoriet Konditoriet 157 meter
L'angolo L'angolo 157 meter Bästa stället & verkligen härlig personal! Servicen var outstanding och maten var...
Reviews
Ganska trångt men annars mysigt fik, vet ej om inflationen påverkar extra mycket men tyckte priset var ganska saftigt med tanke på vad jag beställde. Helt okej smörgås, och en god kall chai glaset hade gärna fått vara lite större dock. Väldigt trevlig och snäll personal, men ganska trångt när det är fullsatt. 3/5 stjärnor för mig.
Detta ställe är verkligen en pärla för kaffeälskare! Med sitt omfattande utbud av olika kaffesorter blir det ett sant paradis för smaklökarna. Jag njöt av en fantastiskt god alkoholfri kaffedrink och kan inte vänta med att återvända för att upptäcka ännu fler läckerheter. Detta ställe är definitivt ett måste för alla kaffedrickare som vill ha en unik och smakfull upplevelse.
Kunnig och trevlig personal - i alla fall för gemene man eller kvinna. Jag som inte är särskilt välorienterad inom kaffe världen tyckte att jag fick bra information. Testade på ett presskaffe som kallades "Tanzania" om jag inte minns fel. Det är den första kaffekoppen jag druckit utan mjölk och njutit av det på riktigt - bra rekommendation från baristan! Dessutom skadar det inte att de har en makalös morotskaka där, rekommenderas starkt!
Vilket café! Valde en kaffeplanka och fick härliga smakupplevelser och till det en personlig genomgång om olika kaffebönor, rostningar o hur vattnets hårdhet spelar roll för smaken. En våffla med skagenröra alternativt med glass och frukt är inte dumt det heller
Supergod cold brew, trevlig och kunnig personal. Maler kaffet om man frågar när man köper med hem. Lukten utanför fabriken är himmelsk!
Gott kaffe men väldigt lång kö och trångtMat: 4/5
Trevlig ställe. Har man ändå förbi Karlstad och är inne på stan kan man ju ta sig förbi löfbergs egna kaffebar. En kopp kaffe 30:- med påtår. Låter underbart. Trevlig personal med.
Väldigt glad och trevlig personal, samt gott kaffe fanns även alternativ för de i sällskapet som inte gillar kaffe. Hade dock gärna sett att man målade byggnaden lila för att efterlikna ett Löfbergspaket, kan inte undgå att känna att det är lite bortkastad potential.
Ni är på rätt väg! Tyvärr saknades kunskap hos personalen. Som tex om kaffet var ljus eller mellanrostat? Fick köpa handbryggt kalita kaffe efter lite ordväxling. Förstod inte riktigt policyn för det handbryggda kaffet? Då jag enbart ville ha en kopp handbryggt kaffe. Saknade även rostningsdatum på kaffet som såldes i 250 grams påsar. Smörgåsen var god.
Trevlig personal, goda semlor och härlig atmosfär Tack så mycket
Comment on this business

to add Löfbergs Rosteri & Kaffebar map to your website;