facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Loftahammars Servicecenter AB

Loftahammars Servicecenter AB

About

Auktoriserad återförsäljare för bland annat Jonsered, Honda, Rapala.
Utför båtreparationer, service av bilar, båtmotorer, gräsklippare m,m



"Välkommen till din närmaste MekoPartner bilverkstad. Vi hjälper dig med allt från service och reparation till enklare saker som däckbyten och glödlampsbyten. Hos oss får du alltid 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och 1 års garanti på det utförda arbetet. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Välkommen."
Address: Bjursundsvägen 56, 59095 Loftahammar
Phone: 049361909
City: Loftahammar
Zip Code: 59095



related searches:
Similar places near
Massör Catarina Elander-Vickers Massör Catarina Elander-Vickers 151 meter Massage, friskvård, hästmassage. Utbildad som massageterapeut Kroppsterapiskolan 1997...
Långholmen Långholmen 8 km Jättegoda smaker o som vanligt mkt trevligt bemötande o hela miljön är välkomnande oc...
Reviews
Har servat och vinterförvarat min Bella 641 / Honda 115 hK många år hos Dava. Stefan Danielsson med crew står för en riktigt bra service och löser problem riktigt snabbt och professionellt.
Båt och bilservice, både reparation och årlig service. Vinterförvaring av båtar med i och upptagning om så önskas. Även service av trädgårdsmaskiner. Bensin och butik med bra sortiment för fritids och fiske
Räddade mig när jag stod med en fullpackad bil inklusive hund och ettåring, skulle köra från Loftahammar till Köpenhamn och bilen inte startade. Räddade dagen!
Allservice, butik & fiske, Reparation & Service av Bil, Båt & allt annat med eller utan motor. Dessutom fullservice kring vinterförvaring av båtar.
Mycket trevliga. Fixade min bil snabbt och den rullade iväg för ett bra pris, rekommenderar varmt.
Andreas är bra!
Översatt av Google Service av högsta kvalitet! Original Top quality service!
Comment on this business

to add Loftahammars Servicecenter AB map to your website;