facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lögarängsbadet

Address: Sjöhagsvägen, 721 32 Västerås
Phone: 021-39 19 05
City: Västerås
Zip Code: 721 32


Similar places near
Startpallen Sim, Simning och Multiträning för vuxna Startpallen Sim, Simning och Multiträning fö... 3 km För dig som gillar att simma och vill lära mer!
Östra Holmen Östra Holmen 3 km Fint ställe att lägga till med båten
Tillbergabadet Tillbergabadet 10 km Inte mycket folk, jag o min sambo plus 2 till. Motionssim tisdagar från 20.00 - 21.30...
Reviews
Den var väldigt bra. Först började jag träning på gym. Svettade när jag tränade cyklade och joggade. Sen duschade, gick till bassängen, simmade, duschade igen och sist satt på bastun för att varma och torra mig. Det var bra för hela kroppen.
Härligt badhus med många bassäng alternativ, väldigt anpassat. Stooort minus på alternativen när man ska äta medhavd mat då får detta endast förtäras på läktaren eller bord längst upp, med småbarn var detta inte optimalt...
Utebadet är inte ihopkopplat med innebadet. Två ganska roliga vattenrutschbanor ger plus. Att djupaste bassängen vara är 90 cm ger minus. Kul men inte så mycket för lite större barn.
Det var mycket folk och en liten utebad. Det var inte ens begränsat antal besökare. Utebadet var anpassad för barn men vuxna fick betala ändå så det var onödigt för vuxna att betala då.
Utebadet är nog toppen för barn under 10. Men för äldre barn saknas aktiviteter, en av rutschkanorna är halvrolig men den andra är det ingen fart i.
Comment on this business

to add Lögarängsbadet map to your website;