facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Loggin - The Marine Department

Loggin - The Marine Department

About

Vi hjälper dig med allt som hör Ankring & övrigt båtliv till. Vår specialitet är Ankarspel men vi säljer även Bogpropeller & annat smått å gott.

Story

T.A. Lack HB (Loggin - The Marine Department) är beläget på Västkusten i Rönnäng på Tjörn. Företaget grundades 1984.

Eftersom vi verkar i Sveriges varvtätaste område har vi samarbete med närliggande firmor som arbetar med såväl nyproduktion som renovering av båtar/marin relaterade produkter. Under årens lopp har verksamheten varit inriktad på lackering inom fordon, båt och industri. Renovering av båtar och fordon både stora som små har haft en betydande del av TA s verksamhet.

Här är några kunder som vi haft nöjet att serva: VOLVO LASTVAGNAR, ERICSSON, FÖRSVARSMAKTEN, VOLVO PERSONVAGNAR, HASSELBLADS Med flera.

Våra ansträngningar att utveckla verksamheten inom den marina sektorn resulterade 2006 i ett avtal med South Pacific Australia att marknadsföra och distribuera deras ankarspel i Skandinavien.

South Pacific har ankarspel för både stora och små båtar, från 4,5 m och uppåt. De utmärker sig genom sin strömsnålhet och låga vikt.

Med 20 år i branschen och ett fördelaktigt läge i Sydney Australien har South Pacific utvecklat produkter som har en smidig design och god kvalitet. Tillverkning sker i Taiwan med högteknologisk utrustning.

Mer info om South Pacific www.southpacific.com.au

Address: Marinvägen 12, 471 41 Rönnäng
Phone: +46 304 677 100
City: Rönnäng
Zip Code: 471 41



related searches: Marine Department exam, Marine Department Notice, HK Marine Department, Marine Department operating license Renewal, Marine department organization chart, Marine department opening hours, Marine Department forms, Department of Marine and Harbours
Comment on this business

to add Loggin - The Marine Department map to your website;