facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lokal mat

Lokal mat

About

Vi gör valet lätt för dig som vill välja lokalt producerat mat. Våra produkter är märkta med sigillet Lokal Mat.

Story

Lokal Mat är en samverkansförening för små och medelstora livsmedelsproducenter i Dalarna & Gävleborg. Delägarna utgör ett nätverk med stort engagemang för utveckling och lönsam tillväxt. Föreningens syften är att leverera mervärden till delägarna, främja medlemmarnas intressen, marknadsföra, synliggöra och arbeta för en ökad marknad av Lokal Mat. Ambitionen är också att göra det enklare för konsumenten att hitta det lokala alternativet i butik oavsett dagligvarukedja.
Gemensam marknadsföring sker därför under varumärket och sigillet ”Lokal Mat”. Trygghet, tradition, stolthet och matglädje är några nyckelord eller kärnvärden som symboliserar företagen som ingår i Lokal Mat.
Positiva samverkanseffekter hittills: Ökad efterfrågan för medlemsföretagens produkter har medfört att delägarna i föreningen har bidragit till att skapa nya arbetstillfällen för regionen. Föreningen har utvecklats till det ledande nätverket i regionen av lokalproducerad mat till dagligvaruhandeln och storhushållsmarknaden. Föreningen skapar resultat. Bland annat blev föreningen utnämnd som årets landsbygdsprojekt i Sverige 2013. För att läsa mer om vilka företag som ingår, samarbetspartners mm, samt hitta mer information, gå in på vår webbsida www.lokal-mat.se.

Address: Timmermansvägen 17, 79332 Leksand (commune)
City: Leksand
Zip Code: 79332


Similar places near
Pizzeria Restaurang The Corner16 Pizzeria Restaurang The Corner16 1 km Supergod pizza med saftig botten! Väldigt trevlig personal! Rekommenderar starkt att ...
Knäckepizza Knäckepizza 5 km Stor butik med många olika knäckebrödssorter, souvenirer, marmelad, sylt, saft, godis...
Comment on this business

to add Lokal mat map to your website;