facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lokala Hyresgästföreningen Skurup

About

En medlems sida för LH Skurup Norr.
Här kommer vi att informera er om planerade aktiviteter, vad som händer på era bostadsområden, här kan man anmäla sitt deltagande till aktivitet, träffar, och lämna önskemål/förslag.

Story

Lokala Hyresgästföreningen Skurup Norr finns på Måsvägen 2 på Östergård.

Syftet med denna sida är att kunna nå ut till våra medlemmar.
En sida där vi kan informera er om planerade aktiviteter, vad som händer på era bostadsområden, anmäla sitt deltagande till aktivitet, träffar, och lämna önskemål/förslag.

En tanke är att komma igång igen med olika "träffar", som tjej/kille, familj, barn, ungdomar, område, man kan väl helt enkelt kalla det "LÄRA KÄNNA SIN GRANNE". =o)

Även om det skickas ut skriftligt inför årsmöte och bostadsmöten så är tanken att man kan läsa om de här.!

Så om ni har något förslag, en tanke eller en idé på någon aktivitet ni vill göra, tjej/kille kvällar, familjeträffar, kul för barnen eller en positiv förändring för bostadsområdena japp...vad som...så varför inte bara precis skicka iväg de här till oss.....så tar vi upp det på nästa möte och/eller vidar befodrar det!! Och vem vet, det är kanske genomförbart!!

I vår lokal på Måsvägen har barnverksamheten, Kompis hålan öppet varje onsdag. Här man kan spela, pyssla och skoja mellan klockan 18-20.
Vid lov eller bara för att barnen önskar så kan det bli fler dagar. Men det kan man hålla koll på, genom att titta in på Kompis Hålan här på Facebook.

Våran lokal kan man hyra, här finns kök och porslin.

Hoppas vi hörs och ses!! /

Styrelsen Lokala Hyresgästföreningen Skurup Norr.

Address: Måsvägen, 274 36 Skurup
City: Skurup
Zip Code: 274 36



related searches: Hyresgästföreningen Malmö, Hyresgästföreningen regioner, Hyresgästföreningen Skåne, Hyresgästföreningen Kramfors, Navet Hyresgästföreningen, Kommunikatör Hyresgästföreningen, Hyresgästföreningen Växjö, Hyresgästföreningen Stockholm
Similar places near
Fältgruppen i Skurup Fältgruppen i Skurup 485 meter Fältgruppen arbetar med förebyggande och uppsökande ungdomsarbete i Skurups kommun. L...
Skurups kommun Skurups kommun 490 meter Välkommen till Skurups kommun och vår officiella Facebooksida Här informerar vi om va...
Reviews
Toppklass vid kris !
Comment on this business

to add Lokala Hyresgästföreningen Skurup map to your website;