facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lokalproducerat i Väst AB

Lokalproducerat i Väst AB

About

Lokalproducerat i Väst AB utvecklar småskaliga livsmedelsföretag för att skapa tillväxt och sysselsättning i regionen.

Story

Lokalproducerat i Väst AB är ett resurscentra för småskaliga livsmedelsproducenter i Västra Götaland som rådgiver, coachar och utvecklar småskaliga livsmedelsföretag för att skapa tillväxt och sysselsättning i regionen.

Lokalproducerat i Väst AB bildades som ett dotterbolag till Livsmedel i Väst 2007. Initiativet till att bilda detta resurscentrum för småskaliga livsmedelsproducenter och förädlare togs gemensamt av Länsstyrelsen och Västra Götalandsregionen. Tillsammans med övriga dotterbolag Agro Väst och Food and Health Concept Centre verkar vi för utveckling av livsmedelsbranschen i Västra Götaland.

Regler för Facebooksidan:
Den här Facebooksidan är ett forum för småskaliga livsmedelsproducenter i Västra Götalandsregionen. Oanständigt, kränkande, provocerande material, SPAM eller på annat sätt tvivelaktigt eller orelevant innehåll som strider mot Facebooks regler eller svensk lagstiftning tas bort. Lokalproducerat i Väst driver Facebooksidan och förbehåller sig rätten att avgöra vad som är olämpligt innehåll.



"Lokalproducerat i Väst startade 2007 som ett gemensamt initiativ mellan Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen för att utveckla den småskaliga livsmedelsproduktionen. Vårt mål är att bli den ledande regionen inom lokal mat."
Address: 51452 Länghem
Phone: 0708-290945
City: Länghem
Zip Code: 51452



related searches: lokalproducerad mat, smaka på västsverige, lpiv, matsafari vara, matfest i västra götaland, gårdsbutik västra götaland, lokalproducerat definition, ägg gårdsförsäljning
Similar places near
Leader Sjuhärad LLU Leader Sjuhärad LLU 451 meter Leader Sjuhärad stöder landsbygdsutvecklingen i Borås stad, Herrljunga, Bollebygd, Ma...
Länghems Ridklubbs Ungdomssektion Länghems Ridklubbs Ungdomssektion 2 km Länghems Ungdomssektion.
Comment on this business

to add Lokalproducerat i Väst AB map to your website;