facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lollos Catering

Lollos Catering

About

Lollos Catering är ett cateringföretag i Hultsfred.
Här kan ni beställa mat för alla tillfällen!
Välkomna att höra av er! �
www.lolloscatering.se



"En liten, personlig restaurang där du får guldkant på såväl vardag som fest. Det här är en liten, personlig restaurang som kan bokas av sällskap på 15 personer och uppåt. Lite varierande beroende på vad som önskas.Vi har även en del evenemang där man bokar bord. Följ oss på sociala medier eller håll koll på hemsidan för att se vad vi erbjuder.Vi har alltid svenskt kött, arbetar nästan uteslutande med laktosfria produkter och lagar i stort sett all mat från grunden.Enkelt och gott med fin service.Vi gör allt vi kan för att du ska vara mätt och nöjd när du lämnar oss och anpassar i den mån vi kan efter dina önskemål.Varmt välkommen!Hälsningar Annika med personal"
Address: Industrigatan 3, 577 39 Hultsfred
Phone: 0706820735
City: Hultsfred
Zip Code: 577 39



related searches: Lollos catering menu, Lollo Rosso partyservice
Reviews
Hos min kära mor blir man aldrig besviken. Fräsch och vällagad mat och alltid med ett varmt och personligt bemötande. Ibland får man uppleva ljuvlig livemusik vilket iaf jag som både matälskare och musiker uppskattar väldigt mycket på ett sådant ställe. Och inte nog med det så gör hon en stor insats för att hjälpa människorna omkring henne. //En stolt son
Väldigt mysigt ställe med god frukost, fantastiskt god lunch och underbara bakverk.
Vi var på väg norrut och närmade oss Hultsfred när det blev dags för lunch. Vi hittade denna lilla pärla och fick en jättefin lunch isterband resp. oxpytt. På köpet dessutom ett fantastiskt vänligt bemötande. Extra plus för den fina toan med tända ljus och små frottéhanddukar.
Jag och mina kära kollegor var lite sugna på en bit mat. Vi bestämde oss för att äta på Hos Annika. När vi kom dit blev vi vänligt bemötta av Annika. Vi satte oss ner vid ett dukat bord med duk och levande ljus. Annika ställde sig på gaveln av bordet och presenterade maten. Vi fick hemmagjord sill, potatis och sallad till förrätt och en kycklinggryta med ris till huvudrätt. Allt var mycket gott.
Ett måste om ni har vägarna förbi! Väldigt god mat, trevlig lokal och utmärkt service. Vi kommer garanterat hit igen!
Har ni vägarna förbi och är hungriga får ni inte missa Annikas. Jättegod mat trevligt bemötande och rent o snyggt.
Mycket god mat, julbordet var fantastiskt gott! Annika, vilken trevlig och gästvänlig människa!
Underbart god jultallrik!
Bjöd i dag på gratis julmat mycket gott.
God mat och trevligt ställe.
Comment on this business

to add Lollos Catering map to your website;