facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for lomma glassfabrik

Address: Kajgatan 26 , Lomma 234 39, M, SE
City: Lomma
Zip Code: 234 39



related searches: Lomma glassfabrik age, Lomma Glassfabrik smaker, Lomma glassfabrik jobb, Lomma Glassfabrik Allabolag, Lomma Glassfabrik ägare, Lilla Glassfabriken
Reviews
Förvirrad personal och snigelfartsservice. En av glassarna skulle enbart ha 1 kula hallonsorbé och fick stoppa men kom med hallonsorbé och någon marängglass. De sa dock att de kunde göra ol den, men tackade nej eftersom jag gärna ville ha glass innan jag gick i pension. Ville även ha en glass med 2 kulor och mjukglass, men det kunde man absolut inte få. Glassen var helt ok och kanske tar en runda till och hoppas på att man fick någon annan mer service inriktad person.
De gör egna nybakade strutar. Så du får varm strut med glass. Smaken är som baken dock. Struten 5/5 - nybakad och inte för sött, perfekt Glassen 3/5 - visa smaker är bra, andra inte Priset ligger på ca 60;- kulan, men du får en rejäl kula då!
Här säljs lokalproducerad glass som är klart utöver det vanliga. Det finns otroligt många smaker att välja mellan. Läget på Kajgatan nere i hamnen är perfekt. En fin sommardag kan man äta sin glass på bänkarna utanför butiken eller ännu bättre ta med den ner i hamnen eller ut på piren med en fin utsikt över Öresund. Glassfabrikens personal är alltid vänlig och trevligt.
God glass och prisvärt kaffe. Logistiken kön hade mått bra av en ingång och en annan utgång. Men det kan man stå ut med då glassen är magisk.
Mysigt ställe, dock dåligt utbud på mjölkfria/veganska glass smaker.
God glass men inte så att vi kommer att stå i lika lång kö för den nästa gång i är i krokarna.
Mycket god glass och trevlig personal. Njöt av en glass och en super härlig vårsol på deras bänkar utanför butiken.
God glass och mysig omgivning, om man gillar havet och båtar
Lite strul i kön då & då, pga det är många där
God glass men enormt lång kö. Ca 45 min kötid, lite i mesta laget för en glass
Comment on this business

to add lomma glassfabrik map to your website;