facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lomma Kiropraktor klinik & hälsa AB

Lomma Kiropraktor klinik & hälsa AB

About

Kliniken där DU är i fokus

Story

Välkommen till Lomma Kiropraktor Klinik & Hälsa AB

Vi hälsar Dig och Din familj välkomna till Lomma Kiropraktor klinik. Här jobbar fyra leg. kiropraktorer, två massörer och 9 instruktörer. Vierbjuder olika former av behandlingar för hela familjen, vuxna såsom barn.


Vi har även öppet under helgerna och erbjuder olika träningspass flera gånger i veckan.

Ett nybesök till Kiropraktorn kostar 600kr
Återbesök 400 kr.
Ett 10-kort träning kostar 400 kr.
Massage 45 min 500 kr och 30 min 400 kr.

Önskar du Personlig träning och kostrådgivare- var snäll kontakta Elin Vesteskov för mer information. www.vesterskov.se

Address: Esplanaden 15, 234 39 Lomma
Phone: 0761 686 122
City: Lomma
Zip Code: 234 39


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 16:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: 10:00 - 17:00


related searches: Marcus Bennettberg, Naprapat Lomma, Massage Lomma, Marcus Bennetberg, Kiropraktor Staffanstorp, Sund och Stark, Naprapat Lund, Lomma Hälsocenter
Similar places near
Yoga & Ayurveda kliniken i Lomma Yoga & Ayurveda kliniken i Lomma 968 meter Yoga & Ayurveda kliniken hittar du i den lilla idyllen Lomma. Vi erbjuder Yoga i grup...
Massageterapeut Margareta Olenmark Massageterapeut Margareta Olenmark 1 km Behandlande massage med stretch och triggerpunkter och även avkopplande. Medicinsk la...
Reviews
Maris massage är alltid spot-on, får även tips om stretching och övningar för att förebygga. Alltid nöjd efter ett besök, känner mig alltid bättre vad gäller eventuella smärtor och rörlighet. Mari hittar ofta även ställen man är stel i som man inte ens hade tänkt på, mycket erfarenhet märks vid besök. Kroppen som natt och dag efter vissa besök, när man haft lite mer problem någonstans. Kan varmt rekommenderas.
Jättenöjd, inte för den som letar spamassage men väl värda pengar, för mig räckte en behandling för ett stor skillnad! Hon var inkännande och anpassade snabbt för att massagen skulle ge så mycket effekt som möjligt samtidigt som den ska vara uthärdlig : Kände även att hon tyckte min hälsa var viktigare än att hon skulle tjäna pengar på nya tider utifrån råden och uppföljningsråd vilket uppskattades för mig!
Jag har aldrig innan varit hos kiropraktor eller liknande men när jag fick stora och återkommande problem med ryggen bokade jag en tid med Anna Gahnstedt på kiropraktorkliniken i Lomma. Jag har sammanlagt varit där ca 10 gånger och Anna har inte någon gång utfört någon som helst undersökning, tester, ställt relevanta eller ingående frågor eller upplevts vara intresserad av mina åkommor eller eventuella rehabilitering. Hon har inte en gång aktat bokade tider utan kallar in mig 10 – 40 minuter efter avtalad tid. Varje gång jag kommer upplever jag att hon inte känner igen mig då hon inte kommer ihåg mig eller vad jag har för problem, trots enbart en dag passerat sedan vi sågs sist. När frågor ställs får jag, vad jag upplever, oseriösa, avvisande och svårtolkade svar. Ingen behandling har tagit längre tid än 5 minuter och Anna förklarar varje gång att jag behöver komma igen för att hon behöver ’jobba mer med mig’ utan att förklara varför. Varje återbesök kostar 500 kr. När jag efter senaste besöket frågade om hon kan ställa någon diagnos eller ge mig tips eller övningar så får jag inget tydligt eller proffsigt svar, utan allt upplevs oerhört oseriöst. Jag har följaktligen lagt mer än 5 000 kr på Anna utan något resultat. Eftersom jag aldrig varit på behandling tidigare för mina ryggbesvär trodde jag detta var normalfallet. Jag har sedan detta varit på tre andra ställen där skillnaden på seriositeten, servicen och kompetensen varit som dag och natt. Jag känner mig följaktligen rent ut sagt lurad av en person som jag stått i beroendeställning till på grund av mina oerhörda smärtor. Jag får känslan att Lomma kiropraktorklinik och Anna Gahnstedt bedriver en oseriös verksamhet som inte upplevs verka bry sig om sina patienter utan enbart är intresserade av pengarna som tjänas på människors misär. Min absoluta övertygelse och råd är att det är bättre att lägga pengarna på annat håll och gå till en mer proffsigare och serviceinriktad klinik där personalen verkligen vill hjälpa. Jag kommer aldrig hit igen.
Har gått i många år till klinikens naprapater och massörer, med både ryggproblem och huvudvärk. Högsta klass rakt igenom på allt och alla, känner mig alltid nöjd och hjälpt när jag går därifrån. Rekommenderas verkligen!
Bästa behandlingen någonsin ! Rygg smärtor utan dess like. Efter behandlingen helt borta och rörligheten tillbaka. Nackdelen är att man åkte på att städa hemma eftersom smärtan är borta Har fått behandlingar innan dock inte här, det har inte hjälpt. Första gången som någon har kunna fixa ryggen. STORT TACK !! Tummen upp
Tyvärr var min upplevelse av kiropraktorn Anna inte så bra .Var där tre gånger varje gång med olika gissningar om vad det kunde vara med min rygg .Kändes oseriöst.Verkade inte som hon kollade innan vem som skulle komma och läste igenom anteckningar .Kände inte heller igen mig efter första besöket trots det bara var två dagar mellan besöken .
Jag är supernöjd med Maris Massage och även klinikens naprapater. Jag har fått mycket professionellt bemötande varje gång och stor hjälp med mina ryggbesvär. Jag kan varmt rekommendera denna klinik!
Pinsamt dåligt, har varit hos flera Kiropraktor och Anna var den i särklass sämsta jag har varit hos. En närmast obefintlig undersökning och sedan en minimal insats på 5 minuter utan resultat. Därefter beklagade sig Anna över att hon inte hade mer tid till mig trots att det var 12 minuter kvar av
Jag har haft problem med en tennisarmbåge under en längre tid. Massageterapeuten Mari har nu gjort underverk med stötvåg och massage. Trodde aldrig att jag skulle bli bra igen, men det har jag blivit!
Väldigt nöjd med Maris massage. Kan verkligen rekommendera!
Comment on this business

to add Lomma Kiropraktor klinik & hälsa AB map to your website;