facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Loppis i Ladan

Loppis i Ladan

About

Prytlar och pinaler. Skatter eller skräp. Gammalt och nytt. Här i ladan hittar du det mesta! Vi tar även emot sådant du inte vill ha eller behöver längre.

Story

Hos oss hittar du både gammalt och nytt, litet och stort! Vi tar även emot saker som du tröttnat på eller inte behöver längre. Ring för mer information. Det finns även möjlighet att köpa hälsoprodukter från vårt andra företag Helhet i Härryda.



"Stor välfylld lada på Tjörn, Bohuslän.Här kan du fynda allt från loppor till antikt.Öppettider se Facebook."
Address: Mossbacka 191, 43894 Härryda
Phone: 0703266462
City: Härryda
Zip Code: 43894


Reviews
Väldigt dyrt! Visserligen ganska stort utbud men det hjälpte inte när allt var så dyrt, tex CD-skivor 30 kr/st. I princip allt var ca 2-4 gånger dyrare än vad det brukar vara på en bra loppis.
De höga priserna gör det inte värt att åka hit längre tyvärr. När jag går på loppis vill jag kunna fynda bland mycket. Det går inte här.
Lite dyrt men bra loppis som är värt ett besök. Svar på svaret från ägaren: Det mesta var lite för mycket för vad jag själv tänker är Loppis men främst tänkte jag på LP för 50kr och CD för 30kr.
Bra ställe, man hittar alltid något man tycker är fint. Detta är ett ställe jag och min familj brukar besöka varje sommar. Det blir ett trevligt stopp på vägen när man åker runt i Skärhamns området. En av många mysiga loppisar i området. Planerar man en loppis runda i Skärhamn tycker jag absolut att man skall besöka den här.
Går att hitta det mesta och bra ordning i ladan vilket gör det lättare att hitta.
En loppis som inte har rimliga prisen på i stort sett något. Många saker låg över nypris tex enkla ikea-koppar. Så ska inte en loppis fungera....
Stor variation på prylar men det verkar inte vara någon större omsättning. Har dock hittat några enstaka riktiga fynd då och då och jag återkommer regelbundet.
Så himla gulliga och välkomnande ägare. Kommer absolut tillbaka vid nästa loppis runda.
Väldigt trevlig loppis med mycket av det mesta. Bra priser!
Härligt rörig loppis med massor av fynd för den som har tid att leta.
Comment on this business

to add Loppis i Ladan map to your website;