facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Loppis Nacka

Loppis Nacka

About

Kom på loppis söndagarna 5/7 och 12/7 på Marcusplatsen 17 i Sickla!

Story

Om du tycker det är ett problem att det slängs 8kg kläder varje år per person i Sverige eller vill införskaffa lite nya kläder med bra pris och kvalitet, så kom till Loppis Nacka! 20% av allt vi får in går till välgörenhet.
Vi heter Billie och Noomi och jobbar på ”Roligaste Sommarjobbet” i Nacka Kommun. Syftet med arbetet är att utbilda ungdomar inom entreprenörskap, marknadsföring och försäljning. Under tre veckor får vi möjligheten att starta ett eget företag och driva det tillsammans.

Address: Marcusplatsen 17, 131 41 Sickla, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0708301999
City: Sickla
Zip Code: 131 41



related searches: Loppis Nacka Värmdö, Loppis Stockholm, Loppis Värmdö, Loppis Sickla, Bakluckeloppis Sickla, Siggesta loppis, Loppis Gustavsberg, Bakluckeloppis Siggesta
Reviews
Var riktigt bra när det låg på Alphyddan, nu är priserna helt bananas på de flesta prylar medan det på vissafrämst möbler är lite lugnare. Bucklig vas i tenn för 2000kr? Check. Fint bord för 200, ungefär så. Många saker är billigare på auktion
Bra ordning i butiken. Men priserna är alldeles för höga! 400kr för en 30+ år gammal, sliten köksasisstent utan tillbehör? 3000kr för en taklampa som säljs för 1500-2500 på auktion? Fler och fler second hand butiker börjar mer och mer likna antikhandlare.....
Hjärtat är på rätt plats här.
Bra loppis, bra priser!! Och då menar jag billigt, riktigt fina möbler kan man hitta här. Först till kvarn.
Ojämn prissättning. Vissa priser känns orimligt höga. Men de har mycket saker och man kan hitta sånt som ligger bättre i pris.
Dyra och trasiga saker. Repiga skivor till spel och dvd. Vad har hänt ? Alphyddan var mycket bättre.
All heder åt hjälpverksamhet, men absolut inget fyndläge och orealistiska priser som är på antikbutiksnivå. Vet inte vem de har som prissättare, men personen ifråga är delusional!
Jag är besviken på bemötande och rekommenderar inte stället! Desperat försäljning/ lovar men inte håller måttet! Tack , ni missar en stamkund.
Lite för höga priser, det märks att personalen jobbar flitigt med att leta fram den högsta värderingen online.
Det var bra förr, men numera är det dåligt sortiment samtidigt som det är otroligt dyrt. Exempelvis försöker de sälja trasiga och slitna kläder, där priserna är högre än priserna på kläder som är i toppskick hos konkurrenten myrorna. Går inte dit igen.
Comment on this business

to add Loppis Nacka map to your website;