facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Loppis Tidan

Address: Skövdevägen 26, 549 31 Tidan
Phone: 0736896791
City: Tidan
Zip Code: 549 31



related searches: Loppis tidan tidan age
Reviews
Mest skräp, lokalen där cafeterian var så luktade det hemskt pga av det som såldes i cafeterian, fattar inte hur dom som säljer där klarar av att stå där en hel dag.. Toaletten var hur ofräsch som helst trots att vi kom när dom öppnade! Ingen tvål men som tur var så hade jag med mig handsprit.. Lokalen som var utanför luktade det mögel i källaren. En enda lokal var det i ordning på, där var det endast en försäljare så därför får den 2 stjärnor annars 1.
Bra på sommaren men dött på vintern. Här har jag fyndat porslin, husgeråd och verktyg! Kanske går att köpa kläder till bra pris också. Möbler har jag hört att det funnits, men den butiken har tydligen stängt lagom tills jag kom. Kanske det öppnar något annat bra där senare. Jag har sett teknik t.ex. routrar som är väldigt väldigt gamla och till nästan samma priser som nya som är hästlängder bättre på NetOnNet. Så teknik skulle jag inte köpa här. Musik och film kanske passar de som gillar dansband, klassiskt och lokala artister. För mig som har mer annorlunda smak jazz, tidigt 2000-tals progressiv trance, alternativ rock, adult pop, 80-tals synthpop, new wave mm. passar inte musiken särskilt bra. Lite samma sak med film... inte mycket "kvalitetsfilmer", "gamla klassiker" eller högupplösta skivformat. Mat, dryck och bak är mer än rimligt prissatt och vällagat men av personal/ägare som saknar servicekänsla. Överlag är loppisen bra men inte enastående. BILDERNA ÄR EXEMPEL PÅ LOPPISFYND.
Oförskämt att hålla stängt när det står öppet på nätet! Även när man står utanför den stängda porten så står det öppet på den här sidan. När man åkt långt blir man arg! Man får faktiskt lära sig att gå in och ändra. Inte heller den minsta skylt om när det är öppet nästa gång! Skäms!
Det var bättre än förra gången vi besökte Tidans Loppis. Men det kan bero på att dom har lättat på restriktionerna lit så det blir säkert ännu bättre på nästa besök.
Vidrigt ställe men med mycket saker. Ingen värme på vintern och våning 2 är ett enda stort os utav våfflorna. Men man kan fynda mycket saker och det är väl det en secondhand handlar om Det är alltså lite som en marknad med massa olika stånd!
Kallt som fan på vintern unte varmare ä två grader varmt, säljarna får stå med jacka vantar, mössa för att kunna vara där. Hon som står i cafet tvättar inte händerna. När hon skall ge ut bröd m.m hon har även sina hundar med i köket när hon lagar mat till säljarna. Så det är inte hygenisk. Hon skriker åt kunderna och säljarna en otrolig otrevlig människa så slå igen tidans loppis. Hon betalar inte moms eller kvittorna på hyran av borden ej eller det man handlar utav henne på cafet.
Här gör man sällan några fynd. Inte värt besöket.
Det är en rolig stor loppis på alla våningar i en gammal fabrik. Här finns det blandat med stammisar och nya engångssäljare. Dock känner man att man gärna vill duscha efter ett besök i den stora lokalen, förmodligen p.g.a. decennier av våffelgräddning där inne.
Trevligt ställe där man kan vara vara sig själv med enormt stort utbud! Det jag sakna var lite mer möbler och därför får det inte full pott. Stor utvecklingspotential.
Mängder med prylar i olika lokaler på flera våningar. Här finns något för alla. Kul tidsfördriv.
Comment on this business

to add Loppis Tidan map to your website;