facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LoppisLadan

LoppisLadan

About

Stor loppis med möbler, heminredning och det mesta till hemmet och runt omkring!



"Ett stort loppis på en gammal gård i en stor lada i flera våningar där allt går att hitta, nytt som gammalt, fint och fult, suveräna bra-å-ha grejer och saker du inte visste du behövde eller kan vara utan!Vi erbjuder även hemtransport och bärhjälp.Vårt företag KKA, Kirre Kirrar Allt, kan hjälpa till med det mesta, installation, reparation, flytthjälp, däckskifte, trädgårdsarbete, trädfällning och beskärning m.m.Vi hjälper helt enkelt till med det ni inte har tid eller lust med själva.Bara hör av er så löser vi det!Varmt välkomna!"
Address: Väsby gård, 61073 Vagnhärad
Phone: 0705959582
City: Vagnhärad
Zip Code: 61073



related searches: Loppisladan vagnhärad age, Loppisladan vagnhärad son, Gammalt blir nytt Vagnhärad, Bakluckeloppis Vagnhärad 2023, Loppis Häradsvallen 2023, Loppis Trosa, Norrby Loppis, Trosa loppis 2023
Reviews
Ägaren är väldigt trevlig och har helt okej priser men det är väldigt stökigt och går inte att kolla igenom allt som finns pga det. Hade vart mycket trevligare och lättare om det hade städats men det funkar.
Fruktansvärt dåligt bemötande, mest skräp i ladan.
Helt okej. Mycket saker att titta på, men ganska smutsigt och skräpigt. Bland annat krossat glas på golvet på ett ställe. Roligt att titta lite iallafall.
Har mycket av allting till riktigt bra priser.
Massor av bra saker till bra priser
Översatt av Google En Loppis som det skulle förklaras i en ordbok. Till stor del uppställda, alla separata rum, kryper igenom, smyger genom korridorer, utan att veta var de ska börja och den osäljbara handeln efteråt i ett dragigt skjul. Utbudet är väldigt varierande och även om man har försökt tillämpa logik på utrymmena är det en ganska stor sökning om man letar efter något specifikt Rekommenderas absolut om du inte är rädd för en dammig upptäcktsfärd! Original Een Loppis zoals het in een woordenboek uitgelegd zou worden. Groots opgezet, allemaal afzonderlijke ruimtes, kruip door, sluip door gangetjes, niet weten waar je moet beginnen en de onverkoopbare handel achteraf in een tochtige schuur. Het aanbod is heel divers en ook al is er geprobeerd om logica aan te brengen in de ruimtes het is een flinke zoektocht als je gericht naar iets zoekt Absolute aanrader als je niet bang bent voor een stoffige ontdekkingstocht!
Comment on this business

to add LoppisLadan map to your website;