facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lots of Love

Lots of Love

About

Den 8:e juni 17:00-00:00 fylls Sandgrundsudden av livemusik, sommarkänsla och massor av kärlek!
Hoppas vi ses där!

Alkohol-och drogfritt!

Gratis inträde!

Story

2017 års Lots of Love kommer att hållas på Sandgrundsudden den 16:e juni, vilket är samma dag som skolavslutningen.

Det kommer bland annat att finnas matstånd, aktiviteter och det absolut viktigaste, en stor scen som kommer att fyllas med artister, band och andra uppträdanden under hela kvällen.

Festivalen arrangeras i samarbete med Karlstad Kommun och Uno, Ungdomens Hus. Det är helt gratis och alla är välkomna. Det är också helt alkohol- och drogfritt.



"Lots of Love är en årlig festival för unga, av unga. Festivalen är alltid drog- och alkoholfri och hålls efter skolavslutningen och studenten för att fira in sommaren och sommarlovet!Lots of Love är ett arrangemang som präglas av ungdomsinflytande genom att det är unga själva som arrangerar festivalen med stöttning av projektcoach och säkerhetsansvarig personal från UNO, Ungdomens hus."
Address: Sandgrundsudden, Karlstad (commune)
City: Karlstad



related searches: Lots of love Briefschluss, Lots of love lyrics, With lots of love übersetzen, Lots of love meaning, Lots of love for you, Lots of love from germany, Lots of love quotes, Lots of love synonym
Similar places near
Carlstad Beer & Whisky Festival Carlstad Beer & Whisky Festival 556 meter Carlstad Beer & Whisky Festival står för ökad kunskap inom öl och whisky under spänna...
Comment on this business

to add Lots of Love map to your website;