facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lötsjö Trafikskola

Lötsjö Trafikskola

About

Lötsjö Trafikskola har funnits sen 1999 och är en väletablerad trafikskola.
Vi erbjuder dig en professionell och effektiv utbildning till ett bra pris.

Story

Lötsjö Trafikskola har funnits sen 1999 och är en väletablerad skola. Nu finns vi inte bara i Jakobsberg utan även i Viksjö.
Vi erbjuder dig en professionell och effektiv utbildning till ett mycket bra pris för bil, mc och EU moped! Alla som arbetar på Lötsjö Trafikskola är duktiga på sina arbetsuppgifter. Vårt mål är att utbilda dig snabbt och säkert till en riskmedveten bilförare. Vi arbetar med individuellt anpassade utbildningsplaner och vi ser gärna att din privata handledare följer med på körlektionerna! Våra utbildningar är anpassade efter Vägverkets utbildningsplan. Vi är anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Address: Järfällavägen 96A, 17741 Järfälla
Phone: 08-58031090
City: Järfälla
Zip Code: 17741


Opening Hours

Monday: 09:30 - 18:00
Tuesday: 09:30 - 18:00
Wednesday: 09:30 - 18:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Barkarby Trafikskola AB, Handledarkurs English Stockholm, Handledarkurs online English, Risk 1 English Göteborg
Similar places near
Jakobsbergs Trafikskola AB Jakobsbergs Trafikskola AB 473 meter Idag tog jag mitt körkort på första försöket. Jag vill framförallt tacka Hareth som h...
Riddarplatsens Trafikskola i Jakobsberg Riddarplatsens Trafikskola i Jakobsberg 610 meter Bästa trafikskolan, starkt rekommenderad! Pedagogiska lärare och prisvärda lektioner....
Reviews
Underbar trafikskola med grymma lärare som inte bara är fantastiska pedagoger utan också är måna om sina elever och verkligen delar delar deras lycka när de kammat hem körkortet! Jag hade aldrig fixat mitt körkort om det inte vore för er, stort tack!
Så bra bemötande!!! Dom ser till att det där körkortet hamnar i dina händer på ett bra och tryggt sätt. Väldigt förståeliga och anpassar körlektionerna efter elevens behov och förmåga. Kan inte säga något mer än väldigt nöjd med denna trafikskola Rekommenderar verkligen att ta körlektioner på Lötsjö Trafikskola
Kan starkt rekommendera Lötsjö trafikskolan! Kände mig alltid superbekväm under körlektionerna med fantastisk pedagogiska lärare. Med hjälp av checklistan blev alla moment tydliga och det gick att träna hemma hur enkelt som helst. Klarde både teorin och körprovet på första försöket!
Fantastisk körskola med fantastiska lärare! Anpassar verkligen körning och lärandet utifrån elevens kunskaper. Kan verkligen rekommendera Lötsjö trafikskola. Supertrevliga, och vet verkligen hur de ska motivera en till att kämpa och utvecklas. Tack så mycket för allt!
Kan verkligen rekommendera Lötsjö trafikskola. Pedagogiska och bra. Anpassar efter elevens kunskaper och de går efter en checklista så man vet vad som ska övas på. Från att ha noll kunskap och bara trafikskolan att övningsköra med tog jag körkort på 4 månader. Tack Jean, Pia och Birgitta!
Ja vart ska man börja…. 1. Extremt professionella & pedagogiska , precis alla lärare även om dom har olika sätt att lära ut. 2. Lyhörda & pushande 3. Grymma på att följa upp 4. Är där även om man själv inte orkar , Peppar , tror på en och ser till att du kommer framåt . 5. Väldigt Erfarna 6. Säljer inte på en massa lektioner i onödan 7. Har en grym checklista att följa för att checka av alla moment man behöver lära sig . Hade för det mesta Jean som trafiklärare som är mjuk i sitt lärosätt men samtidigt kan säga till när det behövs, rekommenderar starkt . Dom andra lärarna är också grymma på sitt sätt. Tack till Lötsjö Trafikskola för mitt körkort!
Oerhört professionellt förhållningssätt till alla elever, denna trafikskola är fantastisk och är värda alla hyllningar. Ett speciellt stort tack till Jean, som visat otroligt mycket kunskap och tålamod. Skulle varmt rekommendera denna trafiklärare och hela skola till alla som ska ta sitt körkort, denna trafiklärare är enligt min åsikt Stockholms bästa.
Underbara lärare som hjälper och peppar i både med och motgångar, går metodiskt igenom vad man ska göra och lära sig samt ger alltid bra tips på hur man genomför sin körning bättre. Jag rekommenderar varmt Lötsjö trafikskola!
WAOW! 10/10! Här har vi en trafikskola som är helt fantastisk, gör allting noggrant och lämnar inget moment förens du är redo för nästa nivå och de anpassar sig efter dig som elev och de gör dig 110% redo för en uppkörning! Rekommenderar alla att övningsköra här, extra tack till Jean & Magnus som varit med mig på resans gång!
Stockholms bästa trafikskolan, enligt mig. De är väldigt kunniga, proffsiga och pedagogiska. Lötsjö trafikskolan är varmt rekommenderad. Tack för allt Aveen
Comment on this business

to add Lötsjö Trafikskola map to your website;