facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lotsvillan Pad Thai

Address: Simpnäshamnväg 129, 764 53 Simpnäs, Stockholms Län, Sweden
Phone: 017652512
City: Simpnäs
Zip Code: 764 53



related searches: Lotsvillan pad thai menu, Lotsvillan pad thai review
Reviews
God mat och trevlig service. Gemytlig miljö med rymlig och personlig utomhusservering. Priserna ligger dock omotiverat högt.
Har ätit här vid två tillfällen sommaren 22, jag har vid bägge tillfällena fått en fantastisk service. Dem har en jättefin uteservering med vy ner mot Simpnäs hamn. Jag kan starkt rekommendera att äta deras supergoda Pad thai, det är mycket mat vilket jag gillar! Men om du/ni är små i maten är det tillräckligt att dela på en pad thai per 2pers för att man ska bli nöjd. Pris - 145kr Jag har även testat kycklingspettet med jordnötsås. Vilket också var supergod. Till orginal rätten var det lite ris som serverades till men dem verkar ha som en grej att om man säger till så kommer dem direkt med mer ris. Pris - 145kr Kommer komma tillbaka och äta här! Jättenöjd!
5/5 eftersom jag inte kan komma på något jag ogillade med restaurangen! Väldigt trevlig personal och en fin mysig plats. Oavsett vart man sitter åtminstone utomhus, där vi satt var det en väldigt trevlig miljö och till och med en liten trädgunga! Maten var väldigt god. Men på en varm sommarkväll kan de dock vara ganska mycket folk!
Riktig god thaimat. Vet inte om det blev något fel på notan kontrollerade inte men 1200 kr för två varmrätter, två barnrätter, and tre öl och två efterrätter är ändå ganska saftigt.
Alltid så god mat. Favoritrestaurangen.
Bra service och bra mat! Mysigt ställe också :
Vi använde dem för att catera vårt bröllop. maten var god men det var lite svårt med kommunikationen vckorna innan då vi aldrig fick reda på vad de personer som hade matpreferenser skulle få för alternativ mat. Percy tyckte även att vi hade väldigt många som skulle ha specialkost troligtvis inte fler än vad som är normalt och han fick det att låta som att det skulle bli ett problem för dem och att det var väldigt jobbigt. Dessutom hade vi kommit överrens om att de skulle gå runt och fråga som ville ha vin och hälla upp i deras glas. Det gjorde dem också, men efter att de gjort det så hällde de upp mängder med extra vin i karaffer som ställdes ut på borden. Vi fick hälla ut ca. 10 liter vin dagen efter på grund av detta. Sen hade de även öppnat förpackningen på 3 boxar vin utan att ha använt dem, detta gjorde att vi inte kunde lämna tillbaka dessa 3 boxar till systembolaget. Så sammanfattningsvis, god mat men en hel del strul.
4/5 Hade fått en 5:a om läget och restaurangmiljön varit liiite bättre men man ser havet och maten var 5/5. Rekommenderas
Fantastiskt läge vid färjan till Arholma, underbart fried rice till Khao Pad och fiskgrytan är fantastisk. Trevlig personal gör upplevelsen perfekt!
Trevlig personal god mat och fantastisk uteservering.
Comment on this business

to add Lotsvillan Pad Thai map to your website;