facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Louise_Angels

Louise_Angels

About

Smyckestillverkning på hobbynivå:)

Story

Hej allesammans! Louise heter jag och jag
gör smycken på fritiden, mest armband och örhängen och hängen du sätter på en kedja! Kan självklart göra halsband om någon önskar!

Frågor och om du har intresse utav att köpa, skicka ett meddelande till mig, ge mig din adress så skickar jag det du vill ha på posten!
Eftersom jag inte har ett företag och det ligger på hobbynivå, har jag ingen hemsida. Kan hända det dyker upp en i framtiden, men just nu är Facebook, instagram och posten som gäller!
Jag använder swish som betalningsmetod. Jag vill alltid ha förskottsbetalning. Frakt tillkommer utöver kostnaden på själva smycket. Vill ni ha det i en smyckespåse tillkommer en kostnad på 5kr. Säg till då ni beställer tack.

Beroende på om ni beställer något som ej finns,(specialbeställning i något specifik färg utseende och dylikt) eller om ni beställer något utav det som finns tillgängligt, tar det olika tid innan jag postar det, men inte mer än en vecka ska det ta.

Det finns oftast bara ett exemplar utav varje örhänge armband och hänge. Så det är typ först till kvarn som gäller. Men det är bara att fråga om du är intresserad utav något som redan är sålt, kan hända jag har något utav det hemma. Kan kanske åtminstone göra något som är ungefär lika.

Tveka inte att fråga om ni undrar något!
Vill ni ha en kedja till ex till ert hänge ni beställer så säg till om det i erat meddelande till mig så ordnar jag det! Skriv hur lång ni vill ha och lite om utseendet.

Louise_Angels finns på Instagram också! Följ mig gärna där, lägger ut bilder lite oftare där än på Facebook.

Address: Stora torget, 74046 Östervåla
City: Östervåla
Zip Code: 74046


Similar places near
Östervåla Hantverkscentrum Östervåla Hantverkscentrum 216 meter Jätte fina hantverk. Men tyvärr så stänger dom affären.
B & V's Loppis och Återbruk B & V's Loppis och Återbruk 2 km Vi gillar att ge gamla saker en ny chans. Antingen som de är eller genom nya användni...
Tjärdalen Fågel Tjärdalen Fågel 9 km Tjärdalen Fågel och Kanin. Vi föder upp vaktlar för deras äggs skull som vi levererar...
Comment on this business

to add Louise_Angels map to your website;