facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lövnäsbadet

Address: 155 92 Nykvarn
City: Nykvarn
Zip Code: 155 92


Reviews
Mysigt bad. Sol hela dagen. Bra bryggor, barnvänligt. Kanske kunde funnits lite fler parkeringar.
Rent vatten,rena stränder bra stämning och bra underhåll av badplatsen
Besöktes en måndag vid 1630, ganska lugnt med folk. Rent och snyggt. Toa finns. Större parkering som på helger/semester är ofta fullbelagd. Kommer besöka igen.
Trist att den avsedda platsen för grillning är borttagen och att det införts grillningsförbud. Igår när vi skulle dit med mitt barns klass för att grilla vad det nu förbjudet. Uppenbart var att många grillat i sanden ändå. Så tillbaka med betonggrillen.
Brygga, flytbrygga med hopptorn. Toaletter. Fin strand, klart och rent vatten. Perfekt för barnfamiljen.
Den lilla parkeringen begränsar antalet badgäster, vilket är positivt
Jättefint! Lite mycket vass dock
Brukar vara lungt och skönt.
Riktig trevlig badstrand med fint vatten att bada i. Stranden är också rymlig så alla får plats. Riktigt nära till Nykvarn också, det är ett stort pluss när man bara kan svänga förbi där och ta ett dopp. Riktigt trevligt. Om man vill ha det djupt går detta väldigt bra då det blir djupt relativt fort, men ändå inte för fort. Det är lixom lagom. Så sammanlagt riktigt trevlig strand med fint vatten samt riktigt bra badmöjligheter. Om man vill fiska lite längre ut går det också bra. Om man har tur kanske man får en gädda.
Tog en liten omväg hit på väg från Stockholm till Hällefors. Det var ett bra badstopp för att få ungarna mindre uttråkade av bilturen. Superfint bad med rent vatten, bra brygga och badflotte med små hopptorn. Ren och snygg strand, prydlig parkering - om än lite överfull. De offentliga toaletterna var lite ofräscha, men inte direkt äckliga - de duger om det kniper. Saknade kiosk/café, men det klarar man sig gott utan, bara man planerat i förväg. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Lövnäsbadet map to your website;