facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lovsjöbadens camping

Lovsjöbadens camping

About

Lugn familjecamping 12 km söder om Jönköping. Nära både till shopping/nöjen och vacker natur.

Story

Nära till strövområden, fiske och stillhet men även shopping på A6-center och andra sevärdheter.

Address: Hyltena Sjöbo 3, 55592 Jönköping
Phone: +46 36 182010
es.gnipmacojsvol@ofni
City: Jönköping
Zip Code: 55592



related searches: gränna camping, villa björkhagen
Similar places near
Villa Björkhagen Villa Björkhagen 14 km Campingen behöver verkligen rustas upp. Servicehus under all kritik. Sunkigt och skit...
AXAMO Strand, Camping och Rest AXAMO Strand, Camping och Rest 15 km Helt ok för en dag/helg.. Fin höghöjdbana precis brevid camping. Bra bemötande
Axamo Camping Axamo Camping 15 km Trevlig camping, återkommer flera gånger om året.
Reviews
Fin camping vid Lovsjön där man kan bada, duschen kostade inget extra vilket är ett plus. Fina platser i etager och vid sjön. Vi kan rekommendera den här campingen. Man hör ljudet från stora vägen men det är inget som stör. Rent och snyggt på toaletter och dusch, lite slitna men fungerade bra.
Var bara inne och tittade hur det såg ut och den såg bra ut med rymliga campingtomter. Har toa- och gråvattentömning och övrig service såsom dusch toa etc. Humana priser. Här kommer vi nog svänga in nästa gång vi åker förbi.
Ett fint ställe, personalen jättetrevlig, stugorna mycket fina, men dom ligger helt fel! Alla stugorna, dom med toa och dusch hade ingångarna mittemot varandra! Så därför hade ena halvan av stugorna morgonsol o andra halvan kvällssol. Och vägen mellan stugraden var så smal, så du fick ingen privat tomt. Bättre att vända alla stugor med ingång/uteplats åt kvällssolen!
Fantastiskt fin camping, fint servicehus, fina stugor, fint område och strand. Trevlig personal vid incheckning, fick veta att bommen låses kl.22 och att man då inte tar sig in på campingen med bil, fast det skulle inte vara några problem att ta sig in ändå med bilen om man skulle bli sen. Synd bara att natt personalen inte var informerad om det, för nattvärden kom och berättade bestämt, vi bad såklart om ursäkt, 2ggr, fast då blev det världens diskussion bara för att vi inte läst campingbroschyren vi checkade in tidigt och åkte direkt igen för att inte störa så mycket då vi annars skulle ha anlänt sent på kvällen med allt stök det nu innebär, vilket dom förövrigt sa var okej, vi hade valt en annan camping annars. Nu är campingbroschyren lusläst och den är väldigt trevligt formulerad synd bara att den är tolkningsbar, fast jag förstår ju varför, det är ju en trevlig camping, synd bara att personalen fått olika information, det uppstår ju en hel del missförstånd då som inte passar så bra att diskutera före midnatt. Tror det löste sig ändå, nattvärden avbröt diskussionen irriterat och gick, en diskussion som han förövrigt startade så det blev ju som lite konstigt. Nu är camping checklistan kompletterad med ytterligare en punkt, nämligen att begära ut broschyren innan man bokar något, det räcker ju inte med att prata längre fast i just detta fall var det nog oundvikligt då viktig information saknades
Stuga. Fräscha ytskikt, något billig standard. Hundhår och människohår hittades i rullgardin, säng osv.. Gick ej checka ut förens kl 8 på morgonen pga att de inte har öppet då så vi som var på genomresa fick sitta och vänta.
Fin och mysig camping, otroligt fin utsikt över sjön men badplatsen dock ganska liten. Fräscha och förvånansvärt bra toaletter och duschar. Nackdelarna är dock att lekplatsen är ganska liten och sliten, motorvägen hörs då den ligger precis näst intill campingen. Saknar mer att göra t ex minigolf bana men förutom det var det en fin och naturvänlig camping med fina stigar för promenader i skogen och vid sjön.
Mysig camping, med bra platser. Fin utsikt över sjön. Liten lekplats för barnen. Servicehuset skulle dock behöva skrämmas vid liv.
Ganska liten och trevlig camping med mycket fin utsikt över lövsjön. Värt att notera är att platserna kan vara ganska små samt att man hör motorvägen i bakgrunden men detta var inget som direkt störde på natten. Serviceutrymmena är lite äldre med lite lättare renovering handfat, kranar mm. Men överlag ganska väl städat. Detta är en camping att rekommendera om det ovannämnda inte är av jätte stor vikt
Mysig liten camping med utsikt över Lovsjön, städning kunde dock varit lite bättre i servicehuset men övrigt helt ok
Jag skulle vilja ge 3,5. Lugn camping med väldigt trevlig personal. Fina platser med utsikt över sjön. Städat servicehus. Det som för mig drar ner är att motorvägen kan höras ibland samt lite brist på övrig service. Men är man bara ute efter en bra plats med ett litet bad är det toppen. Hade jag inte börjat jobba igen hade vi stannat ytterligare en natt.
Comment on this business

to add Lovsjöbadens camping map to your website;