facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lövsta Återvinnings Central!

"På återvinningscentralen kan du lämna det mesta från ditt hem som inte ska läggas i soppåsen.Som privatperson lämnar du avfall kostnadsfritt och du behöver inget kort eller registrera dig innan. Om du kör en företagsregistrerad bil för att lämna eget avfall - meddela personalen innan du packar ur bilen för att undvika att företaget får en faktura för ditt besök.För fordon gäller en maxbegränsning på 3,5 ton. Men fordonskombinationer som får köras med B-körkort är alltid tillåtna.På alla återvinningscentraler finns en återbruksdel där du kan lämna cyklar, heminredning, husgeråd, kläder, skor och textilier, möbler, sport- och fritidsartiklar, tavlor samt verktyg och redskap som kan användas igen av någon annan."
Address: Lövstavägen 492, 16572 Stockholm
Phone: 08-508 465 40
City: Stockholm
Zip Code: 16572



related searches: Återvinningscentral, Glasinsamling Stockholm, Återvinningscentral Stockholm, Soptipp, Stockholm Vatten
Similar places near
Igelkott Film Igelkott Film 1 km NÄRA MITT JOBB
Vardagsfrid Vardagsfrid 4 km En bra tunnelbanastation som är lugn och trevlig.
Vardagsfrid Vardagsfrid 4 km Bäst diggar min NYA ANSTÄLLNING, Rent och fräscht och bästa personalen, det Mesta fun...
Västerorts Fotklinik Västerorts Fotklinik 4 km Rekommenderar
Insane Music Insane Music 4 km Mini-studio Ambition is to do clean and simple recordings of music, my own, my band, ...
Casa Lundborg Casa Lundborg 4 km Hemma
House of Hasliger House of Hasliger 4 km Home
Jakobsberg, Stockhom Jakobsberg, Stockhom 4 km Jakobsberg
Lottas Änglarum Lottas Änglarum 5 km Här kommer ni kunna se aktiviteter vi har i företaget samt ställa frågor.
Hasse Hasse 5 km
Justforfun Justforfun 5 km Kul saker för snyggt och nöjes skull �
Jannat's Kitchen Jannat's Kitchen 5 km Gott men lite väl liten kyckling åt Chicken Tikka butter masala. Trevligt salladsbor...
Reviews
Ni kan gärna be era personal att lära sig prata med människor står o skriker bara för hon fastar ”ramadan” en mörkhyad kvinna jätte otrevlig
Trevlig och bra personal som har och håller koll på läget. Dock så kan det vara mycket bilar under vissa tider på dagarna, där borde personalen styra upp så att bilarna rör sig framåt. Då blir det mindre kö och tomgångs körning.
Det överlägset bästa med Lövsta ÅVC är att man kan backa upp med släp och skotta av jord, betong och ris. Jämfört med Bromma är detta en dröm! Resten av återvinningscentralen, med containers, är i regel ganska fullsatt. Bättre att åka till Bromma i så fall!
Dålig logistik Alltid lång kö mellan 1 och 3 timmar Kan inte förstå varför dom inte gör som Bromma återvinning. Personalen står med händerna i fickorna och snackar med varandra. Uselt.
Mycket väl skött & ren anläggning, den renaste jag varit på iaf. Deras personal är mycket trevliga & vill man så kan man hamna i en trevlig diskussion när det är lite lugnare och hjälper de äldre att kasta ofta utan att de behöver fråga samt svara på alla frågor och se till att man kastar rätt sak på rätt ställe. Nåt jag märkt många tar illa vid sig är när de blir tillsagda att visa innehållet i soppåsarna "även om allt brinner", så fulas det en del vilket som tyvärr går ut över alla och en del av personalens arbete är just att kontrollera att så mycket som möjligt hamnar rätt. Förstår inte varför man blir sur över när nån visar dig felen och hur du ska rätta till det, för det är ju därför vi åker dit delvis iaf. Men sen finns det de som kastar medvetet fel tex sista påsen med olika saker? Men varför ta sig till en ÅVC å ändå kasta medvetet fel? Å bli sur när man blir visad hur man gör rätt. Ingen människa är perfekt inte heller personalen på Lövsta ÅVC, läste några recensioner innan å de som gett lågt betyg till personalen de är nog någon som gjort fel å blivit visade hur man gör rätt lr vart tvungna att visa soppåsen med trä & plast i bla och som ska va på annat ställe. Detta enligt min mening men vad vet jag som e människa som gör fel men genom att ta till sig av konstruktiv kritik så lär jag mig att bli en bättre människa. UnKnOwN iD JNK542
Alltid kö, och har man bara småsaker så får man inte promenera upp och slänga sina prylar utan tvingas stå i den långa kön. Stökig layout när man väl kommer fram. Otrevlig personal med tråkig attityd. Bor nära men åker ibland längre för att slippa stå 20 min i kö. Den separata tippen för ris, buskar m.m. funkar dock bra!
Opraktiskt kösystem som gör att du måste vänta tills alla bilar kör framåt eller är klara. Så trots att det finns luckor framme, måste du alltså vänta tills lastbilar tömt hela bohag eller behagar köra fram. Du måste ställa dig i den kön där du vill stå, så om du har både trä och något annat, får du inte byta plats. Inget av detta framgår inte heller tydligt på någon skylt. Många i personalen har översittarattityd och är otrevliga. Jag har börjat åka till Bromma som är större, bättre utformat och har alltid trevlig, hjälpsam personal.
Vi kom med ett fullt släp med hälften gipsskivor och hälften trä. Eftersom träet låg överst tänkte vi byta sida med bil och släp, men då kom en rödhårig kille och sa att det fick vi inte trots att det fanns plats. Det stod inget om det på någon skylt vilket vi påpekade. 2 personal anslöt och var långt ifrån trevliga. Vi fick ta ett varv till för att slippa bära dörrar och andra tunga trädelar tvärs över filerna. Gipset bar vi medan den rödhåriga nagelfor det vi slängde i hopp om att kunna ge fler reprimander. När vi var klara spände han ögona i oss, troligen i tron att vi skulle säga nåt otrevligt. Det gör vi nu här istället. Sorgligt, tycker vi! Vi blir gärna kontaktade i ärendet!
Comment on this business

to add Lövsta Återvinnings Central! map to your website;