facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LRF Skåne

LRF Skåne

About

LRF Skåne är en regional del av LRF, Lantbrukarnas Riksförbund som är en opolitisk intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna.LRF Skåne vill skapa dialog på Facebook, välkommen att delta!

Story

Allmän information

På LRF Skånes Facebooksida är det inte tillåtet att skriva ut sekretessbelagda uppgifter eller att kränka någon. Vi förbehåller oss rätten att ta bort sådana publicerade inlägg. Om du upptäcker kränkande innehåll kan du anmäla det till [email protected]. Du kan också använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg. Spam är inte heller tillåtet på sidan och upprepade inlägg kommer att tas bort.

Reklam från företag är inte tillåten och kommer att tas bort vid publicering.

Address: Friluftsvägen 2, Höör
Phone: 0413-559000
City: Höör


Reviews
Om LRF Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.
Comment on this business

to add LRF Skåne map to your website;