facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LSAB Sverige

LSAB Sverige

About

LSAB levererar verktygslösningar för all träbearbetande industri. Vi fokuserar på optimering, driftsäkerhet och högsta möjliga utfall. Läs mer: www.lsab.se

Story

Affärsidé
Vi ska erbjuda verktygslösningar som ställer kundens lönsamhet i fokus genom;
1. Hög kunskap om kundernas processer.
2. Brett utbud av produkter och lösningar.
3. Lokal närvaro med försäljning och service.

LSAB Group
LSAB Sverige ingår i LSAB Group som har huvudkontor i Långshyttan. LSAB Group har 230 anställda och en årlig omsättning på 350 Mkr. Bolaget bedriver försäljning, tillverkning och service av verktyg för bearbetning av trä- och metall på marknader i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Ryssland.

LSAB Group ingår i Latour Industries som är ett av fyra helägda affärsområden inom Latour med en total omsättning på 1,6 miljarder kronor. Förutom LSAB är bolagen inom Latour Industries verksamma inom handel av elverktyg och insatsvaror till trä och möbelindustrin samt tillverkning av skruvförbandsprodukter, handverktyg, elektriska ställdon och lyftsystem samt packningar och tätningar.

Mission

Genom att kombinera förstklassiga produkter med ett högt serviceinnehåll i kundens närområde skall vi skapa Europas ledande leverantör av verktyg och service.

Products

Vi erbjuder excellenta verktygslösningar, utbildningar och service för den träbearbetande industrin.

Exempel på våra produkter & tjänster:
• Excellenta verktyg för Hyvleri & Sågverk
• Excellenta verktyg för Woodworking
• Excellent slipservice

Läs mer på www.lsab.se



"LSAB är en verktygsleverantör som erbjuder lösningar för träbearbetande industri. Vårt erbjudande delas i två segment, Sågverk & Hyvleri samt Woodworking. Inom respektive segment har vi excellenta produktspecialister som hjälper er med utmaningarna i er specifika applikation, med fokus på bästa ekonomiska utfall."
Address: Svinöhed 415, 77070 Långshyttan
Phone: 022562000
es.basl@ofni
City: Långshyttan
Zip Code: 77070



related searches: Lsab sverige långshyttan age, Lsab cutting excellence, Micor AB
Reviews
under all kritik dyker.inte upp på avtalad tid som är när jobbet inte är öppen när dom gör det ofta fel slipad klingor hänt flera gånger
Bra jobbat kompisar
Comment on this business

to add LSAB Sverige map to your website;