facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älskade Barn AB. Personliga smycken

Älskade Barn AB. Personliga smycken

About

www.alskadebarn.se ~Namnsmycken Fotosmycken Vigsel & Förlovningsringar.
Din Kärlek på ett smycke, vårt stolta hantverk sedan 2006.
Worldwide shipping!

Story

Din inspiration är vår arbetsglädje!
Vi erbjuder ett stort sortiment, med oändliga kombinationsmöjligheter.
Alla smycken tillverkas på beställning efter personlig kontakt, som blir det bäst med personliga och betydelsefulla smycken tänker jag & Ulf, som graverar.
Vi har många bilder här på Facebook, på www.instagram.com/tinamnsmycken (perfekt om du surfar mobilt!) och sedan görs alla beställningar på mail: [email protected] då jag sammanställer en beställningsspecifikation hur jag förstått din beställning, så går vi vidare därifrån!
Det skall vara enkelt och roligt att designa sitt smycke!
Att som smyckestillverkare och företagare, är det med största nöje jag berättar att vår odelat bästa marknadsföring, är alla våra nöjda kunder!
(Se vår gästbok på hemsidan; www.alskadebarn.se )
Jag ser fram emot att höra från dig! <3 Tina.
Älskade Barn AB



"Vi erbjuder personliga smycken & förlovningsringar, med oändliga designmöjligheter. Alla smycken tillverkas på beställning efter personlig kontakt, så blir det bäst med personliga och betydelsefulla smycken tänker jag & Ulf, som driver vår gravyrverkstad.Din inspiration är vår arbetsglädje!Vi har många bilder på Facebook, och på instagram: @tinamnsmycken och alla beställningar görs på mail: [email protected] - då jag sammanställer en beställningsspecifikation hur jag förstått din beställning, så går vi vidare därifrån! Det skall vara enkelt och roligt att designa sitt smycke! Som smyckestillverkare och företagare, är det med största nöje jag berättar att vår odelat största, och bästa marknadsföring är alla våra nöjda kunder! / Tina."
Address: www.alskadebarn.se, Uppsala
Phone: 0730 580 940
City: Uppsala



related searches: Älskade barn ab personliga smycken wedding, Guldfynd
Similar places near
Stickspåret Designbutik Stickspåret Designbutik 215 meter Trevligt att man bevarat något gammalt i Uppsala och gjort något mysigt av det.
Mattssons Guld Mattssons Guld 255 meter Otroligt trevliga och serviceminded. Gick in för att sälja guld och vi pratade om all...
Hallbergs Guld Hallbergs Guld 361 meter
Rolf Guldsmed AB Rolf Guldsmed AB 362 meter Gått en vecka sedan jag skickade förfrågan via hemsidan, inget svar.
Cameo Cameo 390 meter De har otroligt mycket fina smycken här. Men man känner sig dock väldigt uttittad när...
Färnert Guldsmeder Färnert Guldsmeder 504 meter Mycket trevlig och kunnig personal, som gärna kommer med egna förslag.
Gustavianum - Uppsala universitetsmuseum Gustavianum - Uppsala universitetsmuseum 666 meter Ett måste för alla studenter och lärare. Exceptionellt museum för universitetetshisto...
Isabel Sandin - Drawing Artist Isabel Sandin - Drawing Artist 3 km Hello there! My name is Isabel and I'm a young artist from Sweden. I sell custom made...
Vinden i Ulva Vinden i Ulva 7 km www.vindeniulva.se
Tidlösa Ur Tidlösa Ur 7 km Superbra servicevintage Omega och bemötande!
ONYX.uf ONYX.uf 13 km
Herrgårdsbröllop Herrgårdsbröllop 23 km Romantisk festlokal utanför Uppsala där ni kan ta med egen mat och dryck. Vi köper oc...
Reviews
Så tacksam för mitt fina smycke, som inte bara är vacker utan som även uppfyller en livsviktig funktion. Kommer bäras dygnet runt - med stor glädje!
Otroligt fint och gediget hantverk. Rekommenderas varmt! Kontakten fungerade superbra och det gick snabbare än förväntat att få mitt beställda smycke. Kommer definitivt tillbaka när det är dags för något nytt! Så mycket roligare med små, personliga företag än butikskedjor. Keep up the good work! Kan inte annat än att starkt rekommendera Älskade Barn!
Otroligt bra service och så fina smycken! Beställde hjärtan med mitt barns fotavtryck, namn och dopdatum som presenter och de är helt fantastiskt fina! Kommer definitivt beställa igen och säkerligen önska mig nåt eget smycka i julklapp
Väldigt trevligt och enkelt att beställa från Älskade Barn. Personlig beställningsprocess där Tina hjälpte mig genom djungeln av val och resultatet blev jättebra!
Proffsigt och hjärtligt bemötande. Jag har handlat flera gånger genom åren och är alltid väldigt nöjd. Du är så duktig!
Det började med en namnring för några år sen då mitt första barn föddes och sedan dess har jag fyllt på ringen med två barnnamn till och lite annat personligt. Det känns väldigt roligt att ha möjligheten att smida vidare på ringen efter stora händelser i livet och Tina har alltid varit väldigt lyhörd för önskemål och detaljer. Det blir verkligen så personligt och fint och betyder så mycket för mig. Återigen ett stort tack!
Fantastisk service, personligt bemötande, värdefull rådgivning, rimliga priser. Jag återkommer gärna med fler beställningar!
Jag fick hjälp av Tina på Älskade Barn att skapa en superfin ”reservförlovningsring” till min fästmö nu till morsdag. Jag fick världens bästa service av den supertrevliga Tina, och ringen blev så snabbt producerad och skickad att jag blev riktigt överraskad. Att slutresultatet dessutom blev så fint hade jag faktiskt inte vågat hoppas på! Man kan säga att jag köpte grisen i säcken genom att beställa ett specialbeställt smycke utan att träffa personen som skulle göra det, känna på materialet eller kunnat få se olika alternativ ”på riktigt”. Blev guidad exemplariskt via mail med olika bilder på de olika alternativ som fanns och fick svar snabbt och utanför ordinarie kontorstider. En service utöver det normala måste jag säga! En extremt lyckad morsdag-present som hon kommer kunna ha fram tills bröllopet, och det är verkligen inte omöjligt att vi beställer våra ringar från Tina när det väl är dags för det! Hon de gör allt för sina kunder, är tillmötesgående, lägger ner hjärta i produkterna och gör det dessutom snabbt. Vad mer kan man begära?
Comment on this business

to add Älskade Barn AB. Personliga smycken map to your website;