facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LT lantmän

LT lantmän

About

Hos oss på LT-lantmän i Ljungbyhed erbjuds ett extra brett utbud, en butik med lite mer än det vanliga. I vår butik hittar du allt ifrån hushållsartiklar, trädgårdsredskap, färg, och foder till post och spel.



"Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet."
Address: Storgatan 4, 26452 Ljungbyhed
Phone: 0435-29450
City: Ljungbyhed
Zip Code: 26452



related searches:
Similar places near
Billy & Carina Trädgårdsanläggning Billy & Carina Trädgårdsanläggning 4 km Vi anlägger trädgårdar med allt vad det innebär. Stenläggning, plantering, gräsmattor...
Reviews
Ett mycket bra företag som fanns redan när vi flyttade hit 2000 .. mycket nöjd kund i 21 år , proffsig personal , bra service och med ett leende och ibland med ett skämt , det uppskattas .. alltid trevligt att komma in i er affär , tom min hund var välkommen en gång och ni har allt ..
Superbra butik med stort utbud och trevlig personal men väldigt dåliga på att uppdatera aktuella öppettider och information vid helger på hemsidan. Går heller ej att ringa för kolla då en telefonsvarare genast går in. Jämför med Hörby som alltid har uppdaterad information. Synd för det är viktig information för kunderna.
Alltid trevligt bemöt, väldig hjälpsam personal, toppen.
Trevlig Personal, när man köper något eller plockar upp ett paket, allting är organiserat och har det mesta, både för fåglar och de andra fyrbenta vännerna!
Köpte stövlar som gick sönder efter 2 månader , dom skulle höra av sej eftersom jag reklamera dessa men ingen har hört av sej ,,,,,,än
Något Dyra men bra och snabb Service. Trevlig personal. Har mycket grejor till försäljning mestadels för trädgård och lantbruk. Hanterar även post ut/in-lämning.
Imponerande stor butik, här finns "allt", hästavdelning, arbetskläder, komplett järnaffär, etc... tom en tipshörna. Ett besök rekommenderas!
Hämtade paket, det gick bra. Köpte även en jättestor påse jordnötter till mina utefåglar. Jag är nöjd,
Affär där man hittar det mesta utan att behöva köra till de stora köpcentra. Lite dyrare, men "tid är pengar"
Har allt mellan himmel och gjord, nästan ;- bra service, trevlig personal, nackdelen är att dom är dyra!
Comment on this business

to add LT lantmän map to your website;