facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Älta Kulturknut

Älta Kulturknut

About

Ältas kulturhus i Älta Centrum - en naturlig mötesplats för alla i Älta.

Address: Oxelvägen 42, 138 30 Älta
Phone: +46 8 773 3220
City: Älta
Zip Code: 138 30


Opening Hours

Monday: 13:00 - 17:00
Tuesday: 13:00 - 17:00
Wednesday: 13:00 - 19:00
Thursday: 13:00 - 17:00
Friday: 13:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Billetto se
Reviews
Mycket trevlig och tillmötesgående personal i fina och fräscha lokaler. Vi fick hjälp att organisera föreläsning för 160 personer samt få tekniken att fungera för att filma och direktsända för ytterligare personer på annan adress. Perfekt ljud och ljus i stora salen och bekväma sittplatser i gradängen. Goda smörgåsar och kaffe och te serverades i lokalerna innan föreläsningen, med trevlig mingelkänsla i de bekväma och trevliga soffgrupperna och konferensrum. Vi är mycket tacksamma och nöjda och kommer gärna fler gånger! Unike Förskolor AB
En gemensam samlingsplats för alla Älta-bor. Kända artister uppträder här, filmer visas, olika intresseorganisationer hyr in sig och möts.Ett trevligt cafe', för alla åldrar. "Knuten" byggdes för circa 8 år sedan men är liten och inte anpassad efter dagens behov, planerna är nu igång att bygga en större och ändamålsenlig "kulturknut".
Ältas kulturoas. Dans, teater och Nacka Musikskola. Café med sköna soffor.
Fantastisk personal
Översatt av Google Litet välorganiserat kulturhus med proffsiga konsertsalar, PA-system musikanläggningar belysning mm & ett trevligt café med lättare mat. Original Small well organised culture centre with proffessional concert halls, PA systems musik anläggningar lighting etc & a nice cafe with light food.
Översatt av Google Olika kulturella händelser Original Different cultral events
Comment on this business

to add Älta Kulturknut map to your website;