facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lucky Look

"Proud Swedish producer of bespoke kitchens and interiors. Styles also available as fronts to IKEA.-Showroom in Stockholm #rörstrandsgatanShowroom in Umeå #VästraNorrlandsgatanVälkommen att boka möte i showroom!"
Address: Tyska Brinken 24 , Stockholm 111 27, AB, SE
Phone: +46 70 493 87 39
City: Stockholm
Zip Code: 111 27


Opening Hours

Monday: 11:00-17:00
Tuesday: 11:00-17:00
Wednesday: 11:00-17:00
Friday: 11:00-17:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: lucky luke & the daltons, dog's name in lucky luke, lucky luke ratata, jolly jumper lucky luke, morris lucky luke, les daltons wiki, lucky luke episodes, avarel dalton
Similar places near
Butik Sirlig i Gamla Stan Butik Sirlig i Gamla Stan 15 meter Älskar denna butik med så mycket fint och vilken underbart trevlig personal som är så...
Rabalder Rabalder 82 meter
Kalikå Kalikå 156 meter
Rödbroka Rödbroka 676 meter
Shampoodle Shampoodle 680 meter
Juliet Juliet 691 meter Underbar butik med hjälpsam och trevlig personal som gör att jag definitivt kommer ti...
Tshirt Store Tshirt Store 692 meter Coolaste tishorna!
Rabalder Rabalder 828 meter Snygga och sköna kläder för kvinnor i alla åldrar. Trevlig personal.
Bric-A-Brac Stockholm Bric-A-Brac Stockholm 917 meter Butiken har väldigt fina kläder och även i större storlekar. Tyvärr verkar personalen...
Uniqlo Uniqlo 943 meter Trevlig personal, ringde och de la undan Kläder som var markerade som lågt lagersaldo...
Polarn O. Pyret Polarn O. Pyret 956 meter
Tshirt Store Tshirt Store 959 meter
NK Kids NK Kids 981 meter
Polarn O. Pyret Polarn O. Pyret 992 meter
Nathalie Schuterman Nathalie Schuterman 1 km Fick hjälp ganska omgående och problemet löst, dock var det köp via hemsidan. Tack Li...
Livly Livly 1 km Jätte otrevlig kundservice , var på shopping med två barn, tjejer där sa inte hej ti...
Reviews
Lucks är det mest oseriösa företaget jag känner till. Fram tills att man lägger en beställning är de väldigt trevliga och hjälpsamma men så fort man betalat in så slutar det. En vecka innan vi skulle få vår leverans så kontaktade vi Lucks för att dubbelkolla att allt gick enligt plan. Då får vi reda på att det blivit två veckor försenat pga sjukdom i fabrik. Helt ok att sånt händer men det som var illa var att de själva inte hörde av sig. Detta upprepade sig ytterligare en gång utan en vettig förklaring på försening och utan intentioner från dem att kontakta oss. Vi ringde sedan i princip varje dag i tre veckors tid för att få information om vår beställning eller makulera ordern. Vi lyckades aldrig komma förbi kundtjänsten vars enda jobb är att vidarebefordra våra meddelanden till folk som inte svarar. Efter att de fick reda på att vi varit i kontakt med konsumentverket, för att göra en KO anmälan mot dem, fick vi äntligen bekräftat att vi kunde få våra pengar tillbaka. Detta var en hemsk upplevelse för oss där vi kände oss helt blåsta av Lucks. De bryr sig inte ett dugg om sina kunder när de väl betalat in pengar. Håll er borta från detta företaget!
Daniel på Lucks är toppen och kundbetjäningen fram till produktion verkligen bra. Men deras produktionsled är under all kritik. Vår leverans är 2 månader försenat och vi vet fortf. inte när vi kommer få våra garderober. Kundbemötande i samband med det är ur-usselt. Verkligen verkligen dåligt, kan ej rekommendera.
Tyvärr otroligt besviken på leveransen och servicen från Lucks. Många delar av vårat kök blev fel. Skruvhål för gångjärn som var fel så vi fick borra egna hål för att få det att funka. Skåp som skickades halvfärdiga där belysning och upphängningsbeslag saknades. Skruvar till grepplister saknades. Ett vitrinskåp helt tillverkat av Lucks tycks inte ha rätt mått/marginaler för att luckorna ska gå igen utan att skava. Mycket skylls på kunden och hur saker blivit monterade trots att man inte förser kunden med monteringsanvisningar. Rekommenderas inte.
Konstigt hur ett företag med sådan potential och vackra produkter inte kan leverera. Den enda stjärnan går till Maja som hjälpte oss skissa upp köket, men som vi fortfarande väntar på. Extremt besviken och ledsen av denna upplevelsen.
Gjorde en stor specialbeställning med bl.a. kommod, bokhyllor och garderob. När leveransen kom blev tydligt att det blivit en del missförstånd i samband med beställningen men tack och lov agerade Lucks vi var bland annat i kontakt med deras fabrikschef Akib både professionellt och service minded och det är det som skiljer dom från andra leverantörer vi haft med att göra under vårt husbygge. Slutresultatet blev otroligt vackert med deras kvalitativa produkter så kan verkligen inte ge något annat en femma till det här företaget.
Otroligt imponerad över både kundservice samt kvalité på Lucks produkter. Jag fick komma över till deras showroom trots att det inte öppnat än för att se, känna och klämma på de olika alternativ som erbjuds. Inte nog med att deras produkter är otroligt lyxiga så fick jag också ta del av en riktigt wow-service. Här snackar vi personer som verkligen bryr sig genuint om att man ska få till sitt hem precis som man vill det, men som samtidigt inte är rädda för att ge feedback på ens tankar och idéer vilket är högst uppskattat när man står inför så stora beslut. Köksresan är nu över och jag kunde inte varit mer nöjd. Lucks by Robo – Vilka stjärnor ni har som anställda och vilken otrolig kvalité ni har på era produkter. Rekommenderar till alla!
Snygga luckor när de väl kommer, men tyvärr tog det 5 månader istället för som utlovat 10-12 veckor och på deras hemsida står fortfarande att det mesta levereras på 5-8 veckor….. När leverensen väl kom, var en uppsättning luckor felaktiga och nu är det väldigt oklart när de rätta luckorna kommer. Oerhört dålig kommunikation och kundservice. Lucks har inte hört av sig en enda gång med uppdatering om vår order som tog flera månader längre att leverera än vad som var sagt. Och när vi hör av oss får vi svar först efter flera dagar, ibland har det tagit upp till en vecka. Nä, för att köpa av Lucks ska du ha ett stort tålamod, vara en väldigt förstående kund och absolut inte ha en deadline för när du vill att allt ska vara klart.
I dagsläget har vi inget gott att säga om Lucks. Bra och tillmötesgående till en början men sen… Försenad leverans. Felaktiga mått på luckor vilket gör att inte passbitar passar. Fel mått mellan hålen på hylla. Fel mått mellan gångjärn på vitrindörr. Täcklist inte anpassad där ledlist ska sitta vilket gör att vi inte får in hyllplan. Skevt topplock på hylla. Kundtjänst är otrevliga dock inte alla. Återkommer inte trots att de lovat.
Förseningar av samtliga detaljer utan angivelse om när dessa skulle levereras. Fel på luckornas färg, de matchade ej varandra och Lucks skyller bara ifrån sig. Var också lovad 5% avdrag på grund av detta, men detta var ej med på fakturan senare. Dålig kommunikation. Har vid flertalet tillfällen försökt att nå Lucks, både genom mail och telefon utan svar. Ett dåligt val om ni söker alternativa kök.
Kan inte leverera eller uppge någon tid när det är tänkt att levereras. Vi är nu över tiden vad som kommunicerades från början vilket var 8-12 veckor och fortsatt kan de inte ge något datum när planerad leverans är. Om det är 1 månad eller 3 månader kvar vet ingen, flexibilitet som att leverera täckskivor som delleverans eller annat går inte heller så snickare kan sätta köket. Från ett logistiskt perspektiv är det långt under 1 stjärna än så länge.
Comment on this business

to add Lucky Look map to your website;