facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lucy's Diner Löddeköpinge

Lucy's Diner Löddeköpinge

About

Välkom­men till­baks till 50-talet! Vi erb­juder hem­la­gad mat i rejäla por­tioner på äkta amerikan­skt manér – Bät­tre för mycket än för lite!

Address: Teknikvägen 3, 24643 Löddeköpinge
Phone: 0462887227
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24643



related searches:
Reviews
Man blir väldigt glad när det finns veganskt på menyn och särskilt när det är jackfruit istället för halvfabrikat i form av sojaprotein. Jag valde salladen istället för burgaren, trots att servitrisen försökte övertala mig till att ta burgaren. Det jag fick var rå jackfruit i bbq-sås på en bädd av sallad, ett par skivor blek tomat, ett par ringar vattning lök och picklad rödlök. Det enda som smakade något var bbq-såsen, som tyvärr var trist. Naturligtvis ska även jackfruit stekas innan den serveras, det är ett utomordentligt köttsubstitut som kan göras fantastiskt gott. Sorgligt att man inte tar sig den tiden på Lucys. Parkering: Massor av Tesla-laddstationer precis runt hörnet.
Det är precis som att kliva in i 50-talet. Elvis musik, milkshake och burgare på 200g. Hållbart bröd, perfekt uppbyggnad. Det ni ser på bild har namnet hillbilly och choklad milkshake. Trevlig personal. Snabb service. Mycket bra och nära parkeringar Dom har även barnmeny. Barnvänlighet: Rymligt. Bord och stolar i barnens nivå. Parkering: Man kan parkera utanför och väldigt nära. Tillgänglighet för rullstol: Allt är i marknivå. Även tillgång till toaletterna. Rymligt och bra belyst.
Väldigt Väldigt gott! Rekomenderas verkligen, Deras lokal är super cool, 50 Tals tema. Älskar deras soffor. Dem har till och med ett märke där man kan handla dem saker som finns på resturangen, Deras priser är okej, Det är ju resturang mat, Man får mycket mat på tallriken och man behöver inte skämmas om man frågar efter en Doggy bag för att ta med sig hem, Väldigt gott och trevlig personal som bryr sig om sina kunder. Rekomenderas verkligen om man kör förbi, Såklart bor du i närheten är det lätt värt ett besök på Lucys Diner i Lödde!
Mysig liten "diner" i amerikansk stil. Vi käkade hamburgare och fish and fries. Väldigt gott alltihop men deras coleslaw smakade lite underligt. Dock provade vi inte någon milkshake som såg väldigt lyxiga ut, får bli nästa gång.Mat: 4/5
Detta ställe får 5 stjärnor för service och bemötande i toppklass. De styrde upp så att vi kunde få sitta i hotellets foaje' och äta med vår hund.
Suveränt trevlig personal som är väldigt serviceinriktade. Trevlig lugn miljö att äta i ja, lite musik spelas ju, men lagom högt. Här slipper man stress och stök. Vi åt en god ceasarsallad och en cauppochino på det. Helnöjda!Mat: 5/5
Gott, spännande plats. Man får vara redo att bränna lite extra pengar men smarrigtRekommenderade rätterHalloumiburgare Med Pommes
God mat, lite synd bara att de är färdiga gjort hamburgare kött istället för ordentligt kött, dock är maten god ändå. Deras dagens brukar vara mer ordentligt gjort så rekommenderar den istället om det går. Vi blev bort glömda när vi skulle betala och hade även beställt kaffe och fick vänta över en halvtimme.
De har fått till en mysig atmosfär och har god mat samt trevlig personal! Här ska man äta om man är i närheten!Mat: 5/5
Trevligt diner med vettiga priser och maten är bra, Lucys egna korv är god och prisvärd!Mat: 4/5
Comment on this business

to add Lucy's Diner Löddeköpinge map to your website;