facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lugnets mc center

Lugnets mc center

About

Indian, Victory, Honda, Yamaha, Polaris, Ranger och ATV www.lugnetsmccenter.se, 033-205790



"Hos oss på Lugnets Mc Center AB hittar du allt inom personlig utrustning, Mc tillbehör och reservdelar. Vi är auktoriserad återförsäljare samt auktoriserad verkstad för Honda, Indian, Yamaha, Sherco, Aixam och Kranman. Så vi besitter ett brett utbud utav fordon mopeder, mopedbilar, ATV och givetvis olika slags motorcyklar! Vi är lokaliserade i Borås, se fullständig adress ovan!"
Address: Von lingensväg 3, 50447 Borås
Phone: 033205790
City: Borås
Zip Code: 50447



related searches:
Similar places near
Bergmans Motor Bergmans Motor 4 km Toppenställe att serva hojen på. Trevlig personal, snabb service och helt okej pris. ...
Reviews
Skulle köpa nya handskar. Men tyvärr så säljer dom bara kinesiska produkter. Kollade in ett par jag gillade från Halvarsson men även Malung har flyttat till Diktaturen Kina. Ingen bryr sig förens dom själva mister jobbet.
Var inne med familjen och hade på förhand tittat ut en mc, så skulle egentligen bara avsluta affären. Slutade med att jag var där i omkring 40 min utan att någon hjälpte till. Säljaren satt med sin telefon. Gick in i butiken för att kolla kläder så länge men samma bemötande där. Slutade med att jag hoppade över köp av både kläder och MC pga den dåliga obefintliga servicen. Inte en gång någon sa något, trots att jag försökte få kontakt med säljaren.
Säkert en bra butik för dem med detta intresse. Jag var där av Annat skäl så jag dömmer endast butiken som sådan.
Mycket trevligt bemötande av Andreas Fischer i samband med mitt mc-inköp! Seriös handlare med kunskaper om kundens behov. Återkommer vid nästa inköp!
Riktigt bra service, väldigt hjälpsamma
Gick in för att prova ut handskar, hjälm + en del annat. Tre personal på plats. Ingen tittar upp eller säger hej, än mindre försöker hjälpa till. Provade grejer själv i tjugo minuter. Köpte inget, och går aldrig dit igen.
Känns väldigt oseriöst. Ringde in satt en kvart i "telefonkö" ditt samtal är placerat i kö, vill här oxå informeraom att verkstadens tel osv. Tänkte, ok mycket att göra så jag åker in otroligt ändå att det är öppet på midsommar. Internet sa öppet, telsvararen indikerar öppet. Men på dörren satt en lapp, så 2 timmar bortkastade för att man inte informerade bättre..
Lämnade in min dotters mopedbil i veckan för en reklamation och blev väldigt bra bemött och fick en fantastisk hjälp av Lucas på verkstaden! Dessutom var bilen helt nytvättad när vi kom och hämtade den efter repration! Kan varmt rekommendera detta företag! Med vänlig hälsning, Fredrik
Jättebra! Köpte en begagnad cross. Bästa bemötandet. Lättsamt å tryggt.
Här hittade vi allt vi behövde. Det tog lite tid men det fanns. Inte billigast troligen men vi sparade tid på detta vis.
Comment on this business

to add Lugnets mc center map to your website;