facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LundaLampan

LundaLampan

About

Belysning för skönare hem

Story

Belysning för skönare hem



"Lundalampan är södra Sveriges största belysningsbutik, massor med belysning för hemmiljö, badrum, utomhus och ett stort urval av lampskärmar.Vi har alltid 3 års garanti på alla LED ljuskällor.Vi hjälper också till med att byta ut elen i gamla/trasiga armaturer, välkomna!"
Address: Nova Köpcentrum, 227 61 Lund
Phone: 04681929
City: Lund
Zip Code: 227 61


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: LundaLampan adventsljusstake, Cottex ab, Ljusexperten, AH Belysning, Konsthantverk, Hallbergs, PR Home, Hundstallet Skåne
Similar places near
Ledgiganten.se Ledgiganten.se 3 km LED-lampor & LED-belysning på nätet. Med LED-lampor sparar du energi och miljön.
Reviews
Mycket fina lampor,stort utbud. Personer som vi träffade var mycket kunnig och hjälpsam.
Vi blev utkastade på sekunden för stängning. Flera kunder som blev minst sagt förvånade. Gick ut till bilen och beställde produkten som vi stod och kikade på, ifrån en annan butik. Samma pris, så hade hellre köpt den i butik och fått med den hem samma dag. Istället för att kasta ut de sista kunderna borde man säga något i stil med, vi stänger nu men är det något ni behöver hjälp med? Gillar utbudet, därav 2 stjärnor istället för 1. Har handlat där tidigare.
Otroligt dålig service. Har varit där två gånger, blivit expedierad av samma person båda gångerna och blivit i princip idiotförklarad båda gångerna. Om kunden inte vet vad hen behöver är det ert jobb att föreslå produkter som passar utifrån behovet kunden beskriver! Kan tillägga att det inte var något avancerat jag bad om; jag ville ha en lagom stark ljuskälla till en vägglampa dekorationsbelysning. Kommer aldrig gå dit igen.
Mycket otrevligt bemötande. Man får nästan ångest. Så oprofessionellt!
Fick jättebra service och hjälp av en manlig säljare/expedit Ulf?. Kunde dock notera och höra hur en kund innan mig som fick ”köpråd” av en äldre kvinnlig säljare/expedit och surt vände på klacken. Den tonen nonschalant denna kvinnliga säljare/expedit hade till kunden hade jag nog också vänt på klacken för. Den manliga säljarens bemötande väger upp betyget så pass ändå 4:a men synd att enskilda säljare/expediter ska behöva påverka så mycket i samma butik samtidigt!
Bra sortiment. Dock vill jag likt några tidigare recensenter visa missnöje med bemötandet. I mitt fall var det specifikt en av expediterna, en medelålders kvinna med kortare hår. Jag reagerar sällan på dåligt bemötande, men det här stack ut så pass mycket att jag känner mig manad att meddela er här. Hon visade tydligt att hon itte var intresserad av min beskrivning av rummet som skulle ljussättas. Dialogen var närmst en utskällning av mig som kund för att jag fanns i butiken och ville köpa en lapa av er. Vid ett senare besök expedierades jag av två andra och fick ett klanderfritt bemötande och god hjälp.
Otrevliga ägare, bittra och aggressiva av någon anledning
Nonchalant personal,mest suckande...kändes som dom ville man skulle skynda dig och gå typ ....ej hjälpsamma för 5 öre. Kör någon annanstans nästa ggr
Fylligt och snyggt urval för alla smaker och en vänlig och mycket kompetent personal.
Snygg affär med bra sortiment.Störande högplingande entrédörr. Det tog lite lång tid att få hjälp då där var mycket folk och endast 2 personer bakom disken.
Comment on this business

to add LundaLampan map to your website;