facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lundgrens Cisternvård AB

Lundgrens Cisternvård AB

About

Vi är specialister på fastighetsbelagda avloppssystem. Högtrycksspolning är det mest effektiva sättet att lösa stopp i avlopp.

Story

TJÄNSTER

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning från 15 lit till 80 lit per min, med ett tryck upp till 180 bar så klarar vi dom flesta problem på ert avlopp.

Har Du problem med igensättning av Ditt avloppssystem löser vi det med högtrycksspolning som är den mest effektiva metoden att rensa avlopp på. Spolningen görs med vanligt vatten där vi kan ställa in både tryck och flöde samt använda oss av speciella munstycken som lämpar sig bra till just ert avlopp, inga kemikalier behövs.

Vi spolar även infiltrationsanläggningar vid spolning använder vi ett så lågt tryck som möjligt men däremot mer vatten för att kunna skölja ur så mycket som möjligt.

Slamsugning

Har du råkat ut för översvämning kan du räkna med att det blir stopp inom en överskådlig framtid. Vattnet drar nämligen med sig grus och slam som med tiden klibbar igen. En regelbunden slamsugning gör att du minskar dessa eventuella problem.

Vi slamsuger allt från byggtoaletter, rännstensbrunnar till vanliga avlopp. Vid akuta problem är vi som sagt snabbt på plats.

OBS! vi kan endast ta begränsad mängd vid slamsugning 1000 lit.
Stamrensning

Bubblar det i diskhon? Har det börjat lukta illa. Det är första tecknet på att avloppet börjar bli igensatt. Stopp i avloppet är ingen rolig historia men det avhjälper vi effektivt genom att spola samt samtidigt suga bort fett å annat som lossnar när vi spolar.

Rotfräsning

Vi utför rotskärning av rötter och andra hårt sittande föremål i avloppsledningarna.

Klottersanering

Vi utför även klottersanering där vi även kan suga till oss det vatten och saneringsmedel som vi använder.

Kamerainspektion

Det kan finnas många anledningar till att det uppstår problem i dina rörledningar. Vanliga är sprickor, dåligt fall, hål, skarvförskjutningar, synliga gummitätningar, avlagringar, rötter, sättningar, främmande föremål eller inte minst byggmaterial.

Vi utför även kamerainspektion för att bestämma ledningarnas status inför om- eller tillbyggnad och renovering av stammar.
Saknas ritningar har vi även möjlighet att fastställa ledningens plats samt riktning med en sond som vi kan följa på golv eller mark



"spolning,slamsugning,avlopp,vvs, Filmning avlopp,rörmokare"
Address: Kyrkebo 1, 546 91 Karlsborg
Phone: 070-268 28 17
City: Karlsborg
Zip Code: 546 91


Comment on this business

to add Lundgrens Cisternvård AB map to your website;