facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lundhs Hund Jakt Fiske / Lundhs Produktion AB

Lundhs Hund  Jakt  Fiske / Lundhs Produktion AB

About

Din butik för Hund, Jakt och Fiske. Störst i Norden på Hundgårdar!

Story

Lundhs Produktion AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller hundkojor och hundgårdar. Vi har även en mängd tillbehör såsom ingångsluckor, värmeelement och eluppvärmda vattenskålar, allt för att människans bästa vän skall ha det så bra som möjligt.

I butiken hittar du allt för Hund, Jakt och Fiske



"Lundhs Produktion AB är ett familjeföretag i 3:e generationen och grundades redan 1966. Vi är idag ett av Sveriges ledande företag när det gäller hundkojor och hundgårdar. Vi har även en mängd tillbehör såsom ingångsluckor, värmeelement och eluppvärmda vattenskålar, allt för att människans bästa vän skall ha det så bra som möjligt."
Address: Norra Oskarsgatan 107, 577 39 Hultsfred
Phone: 0495-41295, 14016
moc.shdnul@ofni
City: Hultsfred
Zip Code: 577 39


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00


related searches: Lundhs Hundlucka, Interjakt, Torsbo Handels
Similar places near
Hultsfred Motorklubb Hultsfred Motorklubb 699 meter Kul, men junior blev livrädd av avgasknallarna..
Hultsfreds järnvaruaffär Hultsfreds järnvaruaffär 1 km Alltid trevligt att handla där. Bra kvalité både inne i affären och ute på brädgården...
Blombacka Handelsträdgård Blombacka Handelsträdgård 1 km Kunnig o trevlig personal. Bra utbud av växter och andra varor.
Antennservice Antennservice 2 km Hjälpsam med montering av parabolantenner
Petras Häst & Smådjur Petras Häst & Smådjur 2 km Butiken för häst, hund, katt och andra smådjur
Madeleine Svensson - Frihetsdressyr, trick, problemlösning Madeleine Svensson - Frihetsdressyr, trick, ... 11 km Jag erbjuder träning i frihetsdressyr och ridning, kurser, in- och tillridning, samt ...
Reviews
Handla inte här!!! Köpte en åtelkamera som började krångla efter en månad...denna handlaren valde att inte ens svara på verken mail el messenger trots flera påtryckningar! Riktigt kass service!!
Almänt dåligt tillmötesgående påstår att priset på varan har gått upp från deras leverantör och vill att jag ska betala mer än vad jag redan beställt för….
Varning. Beställde deras internet handel skjutstöd. Levererades inte och efter förfrågningar att betala tillbaks pengar har inget svarat. Det har gått redan 50 dagar och dem har inte betalt tillbaka och skickad ingen varor. Inte seriöst
Okunniga med tråkig attityd
Översatt av Google Vi var på semester runt Lönneberga och var i stort behov av en fiskeredskapsbutik! Efter lite letande hittade jag äntligen Lunds jakt i Hultsfred. Förutom många fiskeprodukter finns det en jaktavdelning. Förutom småsaker för fiske så köpte jag även en rökare! Jag var mycket nöjd med produkterna och servicen. Original Wir haben Urlaub um Lönneberga gemacht und brauchten dringend einen Angelgeschäft! Nach etwas längerem Suchen, habe ich endlich Lunds jakt in Hultsfred gefunden. Neben zahlreichen Angelprodukten gibt es eine Jagdabteilung. Neben Kleinkram fürs Angeln, habe ich auch einen Räucherofen gekauft! Ich war mit den Produkten und dem Service sehr zufrieden.
Översatt av Google Trevlig butik, hade allt du behöver för fiske. Original Schöner Laden, hatte alles was man zum Angeln braucht.
Comment on this business

to add Lundhs Hund Jakt Fiske / Lundhs Produktion AB map to your website;