facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunds Gård Mat & Bar

About

Vi serverar näringsrik husmanskost till lunch, med säsongsbetonade råvaror. Kvällsmeny består av enkel mat i trevligt atmosfär!



"Vi serverar näringsrik husmanskost till lunch, med säsongsbetonade råvaror. Helgmeny består av goda högrevsburgare och tjockbottenpizzor samt á la carte! Njut av maten i den lugna lantliga atmosfären. Varmt välkommen till natursköna Lunds Gård Mat & Bar"
Address: Lunds gård 1, 611 92, Nyköping
Phone: +46155291129
City: Nyköping


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00
Tuesday: 11:00 - 14:00
Wednesday: 11:00 - 14:00
Thursday: 11:00 - 14:00
Friday: 11:00 - 14:00
Saturday: 12:00 - 18:00
Sunday: 12:00 - 18:00


related searches: Klara Nyköping, MinLunchguide, Skafferiet Nyköping, Öster malma lunch
Similar places near
Blommenhof Hotell Blommenhof Hotell 6 km Hel ok hotell. Fint o rent. Bra personal i restaurang och bra valmöjligheter vad gäll...
Personlig Toppform Personlig Toppform 6 km Glädje, mat och träning är lösningen på allt. nästan allt i vart fall. Denna sidan ha...
Klimatstråket Klimatstråket 7 km Klimatstråket är ett samlingsnamn för flera evenemang i Nyköping med teman som rör kl...
Stolt Mat i Sörmland Stolt Mat i Sörmland 8 km Stolt mat i Sörmland vänder sig till dig som arbetar med mat, njuter av mat och ser m...
Reviews
Trevlig restaurang med salladsbuffé. I dagens rätt ingår varmrätt med två val, sallad, bröd och kaffe och kaka för 99 kr. Maten är av god kvalitet, närhet till toalett och parkering samt jaktutrustning samt golf.
Fel på beställningen. Helt smaklös mat. Ovärt för det priset
Mysigt ställe på landet med prisvärd mat.
Trevligt folkligt vänlig personal och helt ok lunchMat: 4/5
Alltid gig mat och trevligt bemötande
Läste goda recensioner och klev med förväntan in på detta rustika ställe. Valde Pasta Carbonara vilket är en favoriträtt. Tog av salladsbuffén och efter en kort stund kommer det in en tallrik med fläsk och brunsås uppepå överkokt penne pasta tricolore med ett ägg gula OCH vita vid sidan av och längst ner i botten flöt allt i olja. Jag är inte kräsen men det här gick bara inte att äta! Varför inte bara skriva "pasta med fläsk" så att man har rätt förväntan och kan välja ett annat alternativ?
Var där med Konstföreningen Konturen. Vi hade förbeställt en buffé. Jag serverades en mycket god glutenfri paj. Läst på lite så det blir nog ett nytt besök med familjen framöver.
Prisvärd och vällagad lunch i enkel miljö.
Ett uselt ställe. Tjejen bakom disken har inget att göra på en restaurang. Helt obegripligt rörigt och konstigt. Stället är rustikt, dvs risigt. En gammal lada som nödtorftigt har renoverats till något restaurangliknande. Undvik!
Ett riktigt bra lunchställe en liten bit utanför Nyköpings centrum.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Lunds Gård Mat & Bar map to your website;