facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunds Kiropraktormottagning

About

Vanliga sökorsaker till vår mottagning är ryggskott, diskbråck, domningar, ryggsmärtor, nackspärr, smärtor i armar, huvudvärk, migrän, whiplash. Du når oss lättast på 046-149000

Address: Grönegatan 18, 222 24 Lund
Phone: 046 149000
City: Lund
Zip Code: 222 24


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 12:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00


related searches: Ryggcentrum Lund
Similar places near
Ryggcentrum Lund Ryggcentrum Lund 890 meter Jag har fått bättre sjukgymnasthjälp här än på någon annan mottagning jag varit på. T...
Reviews
Har en ”sliten ländrygg”. Som tur är hittade jag till Lund Kiropraktor för flera år sedan. Vid ett otal tillfällen har Kurt R korrigerat min ländrygg när den hamnat snett och gett svåra smärtor. Alltför mycket stillasittande kontorsarbete, stress och obekväma resor eller felaktiga belastningar i vardagen har utlöst besvären. Återigen har Kurt nu hjälpt mig komma ur en snedställning i ryggen. Befrielsen är obeskrivlig när trycket på nerverna släpper, och det går att röra sig fritt igen Tack!
Fantastisk klinik! Kämpade med ångest, sömnlöshet och nattliga vändor till toaletten i över ett år. Gick till andra kliniker, kiropraktorer men också naprapater där ett inte ens ett 15-tal besök riktigt kunde komma åt källan till problemet. Första bemötandet av Kurt var väldigt tryggt. Min medicinska, mentala och skademässiga historik blev noggrant noterad. Jag fick min behandling och vidare råd om hur jag skulle gå tillväga med kosttillskott på egen hand efter besöket. Efter första besöket minskade mina symtom med 60-70%. Genom att identifiera mina problem och orsakerna till dem kunde Kurt med hjälp av 1 behandling hjälpa mig mer än varken vården med mediciner eller andra utövare inom kiropraktik/naprapati kunnat. Har nu varit på ett andra besök och mitt hopp har aldrig varit så stort som det är nu inför att bli kvitt mina besvär. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Kurt och kliniken.
Efter ungefär 5 år av yrsel, nedstämdhet, trötthet, hjärndimma, minnes- och koncentrationssvårigheter har jag genom Kurt hittat både förklaring och hjälp till mina problem - vilket är och känns helt fantastiskt! Vad den primära vården viftat bort eller behandlat med diverse mediciner förbättrades markant efter endast ett besök på mottagningen. Att få känna igen sig själv och kunna lita på sina kognitiva funktioner ger mig inte bara min trygghet tillbaka utan självaste lusten till livet. Jag ser fram emot vad kommande behandlingar ska göra för min hälsa. I övrigt känns besöken proffsiga och personliga. Man blir verkligen tagen på allvar och vänligt bemött. Ett stort plus för att jag följdes upp på telefon dagen efter första besöket. Jag är evigt tacksam för er hjälp.
Har den sämsta sekreteraren jag någonsin stött på. Fick en tid, gick dit men, tiden jag fått visade sig var en hel vecka förtidig. Tyvärr fick jag sedan av boka första och andra tiden på grund av läkarbesök, tredje tiden som jag behöll visade sig vara bokad på en semestervecka. Vid första kontakten med sekreteraren fick jag alltså tre tider och den tredje blev förlagd veckan innan kiropraktorn skulle hålla semester. När jag nu var på plats så visade det sig att mottagningen stängt för semester. Jag är väldigt missnöjd med denna klinik. Är du inte stamkund så ta någon annan.
Jag har gått till Kurt sedan 2010. Främst för att behandla min nacke då jag har ensidig huvudvärk i perioder med smärta vid ögonrörelser samt dubbelseende. Genomgått alla undersökningar tänkbara och inga läkare vet varför min kropp reagerar såhär ibland. Bara att höga doser kortison hjälper. Jag är så tacksam för Kurt, hans behandlingar har räddat mig från väldigt mycket kortison. Utan hans behandlingar hade uttrappning av kortison inte varit möjlig. Han har vid flera tillfällen också bromsat detta när jag börjat känna nervsmärtan och spänningarna hör samman med resten...
Efter en lång tid av stelhet och smärtan i nacken och axlarna resultat av allt skrivandet på data i fel ställning m.m och försök med sjukgymnastik, akupunktur m.m blev jag rekommenderad till Kurt. Efter första besöket tog han bort en hel del av min stelhet och smärta, efter andra är jag nästan som ny...utan några besvär! Både Kurt och Birgitta får en 10 av mig, verkligen går in på att hjälpa en människa!
Snabb hjälp när det behövdes som mest! Jag blev inburen till mottagningen med diskbrock men kunde gå därifrån själv. Kurt gav mig återbesökstider trots att han egentligen var fullbokad. Stort tack!!!
Tennismatch som slutade riktigt illa, kunde ej gå rakt samt enorm smärta. 1h senare så hade Kurt gjort sin första behandling och ett återbesök dagen efter erbjudits trots att Kurt var ledig. Den service, vänlighet, effektivitet och uppföljning som Kurt med team har presterat kan inte beskrivas med ord. Stort stort tack.
Jag led av extrema smärtor i rygg, nacke och huvud i nästan 10 år innan jag kom till Lunds Chiropraktormottagning. Efter att ha testat alla tänkbara behandlingar hos diverse läkare, specialister och sjukgymnaster utan någon framgång det snarare förvärrade mitt tillstånd hade jag tappat hoppet. Det var oändligt många sömnlösa nätter och smärtorna gjorde mig nästintill deprimerad. Tills jag träffade Kurt Richardsson på Lunds Chiropraktormottagning som förändrade allt. Jag hade blivit rekommenderad att gå till Kurt av bekanta och jag kände direkt att jag hade hamnat i trygga händer. Jag blev röntgad i nacken och Kurt kunde snabbt konstatera att jag hade en nackskada som förklarade mina smärtor. Redan efter två behandlingar började jag känna skillnad, och efter ett halvår var mina smärtor i stort sett som bortblåsta. Nu har jag varit smärtfri i 6 år och kan knappt komma ihåg hur det var att leva med den outhärdliga smärtan. Kurt har förändrat mitt liv och jag kommer alltid ge honom mina bästa rekommendationer. Han är oerhört professionell, kunnig och engagerad, och jag är honom evigt tacksam!
En helt fantastisk kiropraktor som jag rekommenderar på alla sätt. Efter ett antal år mellan olika vårdmottagningar som bara skickade mig rundor så blev jag tipsad av en vän att gå till Kurt. Är så mycket bättre och har fått både livet och gnistan tillbaka. Ett varmt rekommenderande.
Comment on this business

to add Lunds Kiropraktormottagning map to your website;