facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunds Mansions

"Platsen för dig och dina husdjur, när du inte själv har möjligheten att ge dem den tid de behöver. Vi arbetar för djurens bästa möjliga trivsel och en rofylld tillvaro. Fasta dagliga rutiner för minskad stress för varje individ samt god hygien hos alla former av djur."
Address: Lund Sörgården 1, 61492 Söderköping
Phone: 0733798633
City: Söderköping
Zip Code: 61492



related searches: Lunds mansions for sale, Lunds mansions prices, Hundpassning Lund, Det lilla pensionatet Lund, Kattpensionat Lund, Hundspa Lund, Hundpsykolog Lund, Hunddagis Lund pris
Reviews
Hämtade hem en trött och lycklig hund. Smilla Rottweilertik på 2år var i trygga händer under en vecka och vi kunde koppla av på vår semesterresa. Vill ni av underbar miljö, proffsig och kunnig personal kan vi verkligen rekommendera Lund Mansion.
Kan verkligen rekommendera. Hög kvalitet på både anläggning och underbara Carola som verkligen lever för djuren Flera nöjda svansbarn som varit här. Även en Lund mansions valp hon är inskriven på dagis nu.
Ett helt fantastiskt hundpensionat, våra 2 grabbar var där under en vecka, den ena killen var väldigt osäker på mycket men det tog inte lång stund innan det vände. Vi kom och hämtade 2 lugna fina killar efter en vecka. En otrolig kunnig personal, och så fina rena lokaler, väldigt trevligt bemötande, känns tryggt att lämna där igen när vi vet att dom har det bäst vi kan varmt rekommendera Lund mansion's hundpensionat
Kan verkligen rekommendera detta hundpensionat. Så proffsigt, genomtänkt och välkomnande. Kände mig helt trygg att lämna min rottweilertjej i Carola och Patriks händer. Åker gärna från Uppsala ca 3 tim enkel väg för att lämna min tjej här.
100% positivt. Seriöst. Mycket kunniga. Om det fanns möjlighet att gå kurs i Allmänlydnad, hur gör jag för att min hund ska må bra, skulle jag ta med båda våra hundar till Carola.
Jag kan starkt rekommendera Lund Mansion´s Hundcenter & Pensionat. Ett ställe där hunden alltid är i fokus, kompetent personal och fina lokaler. Jag vet att när jag lämnar vår lille Enzo där så har han det så himla bra. Nästan för bra, så att han knappt vill gå hem Och perfekt nu när man endast behöver betala för de dagar som man bokar.
Alltid professionell, lyhörd för hundarnas behov.
Ett helt fantastiskt Dagis/hundpensionat, vår Zebbe har varit där i flera år både på heltid, halvtid och pensionat, en otrolig kunnig personal, och så välskötta lokaler, alltid trevligt bemötande, känns alltid tryggt att lämna honom där vi vet att han har det kanon bra kan varmt rekommendera Lund mansion's hundpensionat
Helt underbar och kunnig personal min flock stor trivdes när dom var där rekommenderar detta till alla som vill ha hundarna på en mycket trevlig plats och duktig personal
Vår Zini har det toppen när hon är hos er. Kan varmt rekommendera detta hundpensionat.
Comment on this business

to add Lunds Mansions map to your website;