facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lundsbrunn's Spa & Kurort

Address: Brunnsvägen 32, 533 72 Götene
Phone: 0511-571 90
City: Götene
Zip Code: 533 72



related searches: Lundsbrunn restaurang, Kurorten Mösseberg, Hooks Herrgård, VANN Spa, Lumber and Karle, Vadstena Klosterhotel, Loka Brunn, Knistad Herrgård
Similar places near
Lundsbrunns Kurort Lundsbrunns Kurort 47 meter Alltså hur bra har de inte gjort i ordning det här stället! Verkligen kanon på alla p...
Reviews
Spenderade några timmar i spaet, pga Corona var antalet besökare begränsat så det fanns gott om plats att sprida ut sig i de olika baden och bastubaden. Nyrenoverat och fräscht!! Rekommenderas!
Alltså hur bra har de inte gjort i ordning det här stället! Verkligen kanon på alla punkter från hotellrum, spa, middag och frukost. Att det dessutom ligger så mysigt gör det inte sämre. Vi kommer gärna tillbaka
Fantastiskt att kurorten öppnar igen och att de satsade på midsommarfirande i år!! Ska bli så kul att få se kurorten i glansens dagar igen!!
Mycket trevligt ställe. Maten och serveringen var på topp. Rummen var mycket fina. Skulle vara mysigt med mer växter i bad avdelningen .
Jag och min sambo hade en otrolig vistelse! Fantastiskt trevlig personal i både reception, spa och restaurang. Maten var nåt av det godaste vi ätit och hotellrummet var superfint. Kommer rekommendera Lundsbrunn resort & spa till alla jag känner och vi kommer definitivt tillbaka!
Underbar spa-avdelning. Fantastiskt god mat och miljö. Hotellrummet var väldigt fint och sköna sängar. Hit kan jag lätt tänka mig komma åter.
Allt var bra. Maten rummen och spa
En mysig plats med fantastisk SPA.
Comment on this business

to add Lundsbrunn's Spa & Kurort map to your website;